fbpx

Készülsz már Kunmadárra?

matusik andi dragbikeMatusik Andinak méltó ellenfele akad Kunmadarason, ugyanis egy svéd hölgy is rajthoz áll április 28. és május 1. között.

 

A svéd hölgy, úgy tűnik Andihoz hasonlóan a ProStock kategóriában indul majd a kunmadarasi UEM Dragbike EB-n, de mellette számos külföldi nevezője is van az idei első futamnak. Sőt, mondhatjuk, hogy ennyi sztár még soha nem állt egyszerre a Kunmadarasi aszfaltcsíkon, mint idén. A négynapos rendezvényen ismét hatalmas buli és rengeteg látnivaló várható.

A tavalyi fergeteges siker után az idén április 28-május 1-jén a kunmadarasi repülőtéren megrendezendő Honda Motoros Majálison ismét az UEM Dragbike Európabajnokságé lesz a főszerep. Persze a szervezők nem titkolt célja, hogy a motoros EB futamok mellé a dargster autók EB futamát is Magyarországra hozzák, és ez a folyamat máris jó úton halad. A meghívásos versenyre máris több autó nevezett. A rajtnár felsorakozó dragsterek teljesítménye egyenként több ezer lóerő.

A Stuntriding Országos Bajnokság első futamán pedig Angyal Zoli Stunt Világbajnok új trükkjei mellett megcsodálhatjuk majd Lelkes Réka új motorját, és a többi versenyző mellett szurkolhatunk az egyetlen magyar hölgynek, aki versenyszerűen űzi ezt a veszélyes sportot.

A pletykák szerint a gyorsulási versenyeken több gyorsasági motoros versenyző hölggyel is összefuthatunk majd, hiszen a rajt gyakorlására ez a versenyzési forma a legtökéletesebb.És nem utolsósorban a Csajokamotoron.hu rózsaszín sátrában ismét megvásárolhatjátok majd áruházunk termékeit, és összetalálkozhattok a fórumunk tagjaival.

Ha szeretnéd megnyerni a belépőjegyed a négynapos rendezvényre, nem kell mást tenned, mint válaszolni arra a kérdésre, hogy hogy hívják a svéd dragbike versenyző nőt, aki ProStock kategóriában indul áprilsi 28-május1. között megrendezésre kerülő versenyen. A megfejtéseket “Kunmadár játék” tárgyal küldjétek el címünkre legkésőbb április 22-ig. A helyes megfejtők között 10 db belépőt sorsolunk ki a négynapos rendezvényre.lelkes reka

Ajánlom másoknak is
NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x