fbpx
HírekKultúraMotoros film

Hamarosan Magyarországon a Sons of Anarchy

soa4 7Mire már minden motoros eljutott a harmadik évad végéig, a privát nézők is bekapcsolódhatnak majd a kitalált motoros banda mindennapjaiba.

 

Hamarosan a Cool TV tűzi műsorára Kemény motorosok címmel az amerikai FX csatornán nagy sikerrel vetített sorozatot, amely egy Charming nevű, kitalált városkában játszódik, és egy coloros, 1%-os motoros klub életét mutatja be.

Hogy miért kell a film címét megváltoztatni azt ebben az esetben nem teljesen értem. Arra tippelek, hogy a csatorna vezetői is belátták, hogy ezúttal a sorozat célközönsége nem a motorosok közül kerül majd ki, hiszen mi már végignéztük kalózverzión az eddig vetített három évadot. Számunkra legfejebb a szinkron okozhat majd érdekes meglepetéseket.

 

 

Eközben Kurt Sutter és csapata már forgatja a sorozat negyedik évadát, ami szeptembertől kerül műsorra Amerikában. Elmondása szerint szükségtelen lesz a klubot exotikus helyekre utaztatni a sorozatban, hiszen Charming ezúttal teljesen megújul. Új polgármester és új rendőrfőnök biztosítja majd, hogy lassan ebbe a kis amerikai városkába is beköszöntsön a XXI. század.

Új szereplője is lesz a negyedik évadnak. Az igazán félelmetes külsejű Danny Trejo Romero ‘Romeo’ Parada, egy korábbi mexikói kommandós szerepében talál magának új barátokat a SAMCRO-ban. large danny trejosoa4 14soa4 15soa4 16soa4 17

CsamShop motoros pólók 2023 május

Kattints ide: Motoros Film Adatbázis

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x