EseményekMotorverseny

Ladies Trophy- Pannónia- Ring 3. forduló

2012 07 31 Ladies Trophy 0182012. július 31-én utolsó fordulójához érkezett a Fiala Motorsport szervezésében indított Ladies Trophy.

A három fordulós versenyt három különböző pályán rendezték meg, mindhárom versenyen nemzetközi mezőny gyűlt össze. Az utolsó versenynek a Pannónia ring adott otthont. A verseny nagyon izgalmasnak ígérkezett.

A Horimoto csapata három versenyzővel indult: Majzik Ibolya és Vaslaki Tímea két Yamaha R6 nyergében, illetve Fidler Rita egy Suzuki GSX-R 1000-re állt rajthoz. Az utolsó forduló többféle szempontból is érdekes volt a csapat számára, ugyanis Vaslaki Tímea az éves összesítés 3. helyéért, míg Fidler Rita az ezres kategória 2. helyéért küzdött.

Nagyon jó idő várta a versenyzőket a hétfői napon, mely sok lehetőséget biztosított a gyakorlásra, és ahol mindenki megpróbálta kihozni magából a maximumot, újabb másodperceket faragva idei illetve tavalyi idejéhez képest.

Majzik Ibolya közel egy éves kihagyás után tért vissza erre a pályára, hogy a 2011-es esését kimotorozza, illetve régi köridejét elérje, és tovább fejlődjön. Ibolya meglehetősen nyugodt, tét nélküli motorozást mutatott be, és ennek köszönhetően a 9. helyről vághatott neki a versenytávnak.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Még több kép a galériában!Vaslaki Tímeának volt már lehetősége itt az új motort próbálgatni, de az összesített eredmények miatt komoly edzésre kellett számítania, hogy a legtöbbet kihozza magából és a biztos 3. helyet elérhesse. Körről-körre egyre jobb formába került, így az időmérő edzés a rajtrács 4. helyét hozta.

Fidler Rita kellő motorismerettel vágott neki az edzésnapnak, viszonylag gyorsan elérve eddigi legjobb köridejét. A gyors csoportnak köszönhetően a lányok sorra javítottak a köridejükön. Rita szembesült azzal is, hogy ellenfele Christina Nohel egy új motoron ül. A rivális Yamaha R1 motorját egy új BMW-re cserélte, így további feladok elé nézhettek a vetélytársak.

Az edzésen bekövetkezett bukás szerencsére nem okozott fizikai visszaesést, de a csapatnak komoly fejtörést okozott, hogy még aznap talpra állítsák a motort. Ez végül sikerült, így Rita folytathatta a hétfői edzést, és részt tudott venni az időmérő edzésen.

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük