fbpx

Csajokamotoron.hu Motoros Magazin

Motoros nők hírportálja

Körút Európa szívében

koruteuropasziveben3Hosszas készülődés után augusztus 22-én végre eljött a nagy nap a Körút megkezdésére.

1 nap: Szendehely-Vasvár
Reggel készülődés,pakolás,mi kell,mi nem,meg mi fér fel a motorra. Pakolás után irány Szlovákia,(ezzel kiakasztok mindenkit,ugyanis nekem a legrövidebb út Szlovákián át visz nyugatra,Letkésen átmegyek az Ipolyon,Esztergomban meg visszajövök a Mária-Valéria hídon).

Motorozás,Komárom,Kisbér,minden tök jó,a Guzzi meg szépen dorombol a lábam közt. Vasvár előtt valami nem tetszik,ezért megállok egy kocsma előtt,de addigra már tökig álltam(illetve ültem) a motorolajban. Rövid szemle után megtörten konstatáltam,a hengerfejbe tartó 10 cm-es olajcső eldurrant.

Hosszas anyázás után rövid telefonálás,és előkerült Zoli’bá,egy nyugdíjas autó és robogószerelő,aki nemcsak látott,hanem szerelt is Guzzit. A mini szervízbe történt beszállítás után rövid sörözés, majd hosszas motorsikálás következett. Utána hibafelderítés, és megállapítottuk,hogy az olajcső tényleg eldurrant.

Mivel ott még az eredetihez hasonlót sem találtunk és este volt már, meg kellett várnunk míg kinyit valamilyen autósbolt. Zoli’bá megengedte,hogy az udvarán sátorozzak,úgyhogy az éjszakát ott töltöttem.

2. nap: Vasvár-Eben (Ausztria)
Reggel irány az autósbolt,majd egy darab olajcsővel, (métere 470 Ft) és egy új farmernadrággal felszerelkezve a motort megjavítottuk,és irány Ausztria.
Ebenbe érkezve újabb megpróbáltatás: eleredt az eső. Mivel esőben sátorozni nem volt kedvem,kivettem egy szobát egy panzióban.

3. nap Eben-Obertauern
Délelőtt munkaügyek megbeszélése,stb. Délután feldübörögtem Obertauernbe,és a Zauchensee-hez.

Ajánlom másoknak is

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x