fbpx
Impact-Site-Verification: -1707407557
CsajokEdina motorozni tanulKiemelt

Ki beszél a fülemben?

altMotorvezetés tanulása közben olyan élményekkel gazdagodik az ember, hogy nem is gondolná…

A fülessel, melyen keresztül az információkat kapja a tanuló motorozás közben, számos probléma szokott lenni.

Éles helyzetben nem találtam viccesnek, de így utólag már igen… A különféle frekvenciákat kipróbálva, megállapodtunk az egyiknél, hogy ez biztosan tuti lesz.

Elindultunk szokás szerint, az oktatóval mögöttünk, majd körülbelül félidőben elkezdtünk fura dolgokat hallani…

Egy női hang beszélt, csak spontán ki, az éterbe… Azt, hogy miről diskurált, nem értettük igazán, csak ugye zavaró volt, hogy nem tudtuk, merre menjünk. Hiszen, nem kaptuk meg az oktató parancsát. Ez leginkább az elöl haladó motorosnak volt a legrosszabb, hiszen fogalma nem volt róla, hol kanyarodjon le, és hol ne…

Végül, félreálltunk, és kerestünk egy újabb frekvenciát. Közben megbeszéltük az útvonalat, a hibákat, hogy kinek mire kell nagyon odafigyelnie.

Azt gondoltuk, most már megy minden szokás szerint. Nem így történt! Úgy látszik, valaki odafent nagyon jól szórakozott a rádió frekvenciájával játszadozva, mert ismét ugyanabba a problémába ütköztünk.

Kínomban már nevettem… Azt vártam, mikor fogunk be valami zenés műsort, hogy legalább akkor már egy kis rock zenére döngethessük a vasakat.

De, az a bizonyos nőszemély csak mondta a magáét valakinek, és nem igazán akarta abbahagyni.

Valahogyan eljutottunk a motoros iskolába az óra végén, ahol mondta az oktatónk, hogy próbált beszélni a nővel, hogy ne zavarja a vonalunkat… Ezek szerint nem sok sikerrel.

Mindenestre, ez is jó tapasztalat volt, hogy milyen vaktában motorozni, mert nem tudjuk, merre kell mennünk. Szerencsére nem történt semmi baj, megoldottuk a felmerülő helyzeteket.

0 0 votes
A cikk értékelése

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

Peyton

Rácz Edina

A tanítóképző főiskola elvégzése és a Nők Lapjánál töltött gyakornoki év után 2010-2019 között volt a Csajokamotoron.hu újságírója.

Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x