fbpx

Megjelent Slash új szólóalbuma

altA rajongók legnagyobb örömére napvilágot látott Slash második önálló lemeze, Apocalyptic Love címmel.

A “kalapos gitáros” már 25 évvel ezelőtt beírta a nevét a rock and roll nagykönyvébe, amikor megjelent legendás ex-zenekara, a Guns N’ Roses Appetite for Destruction című albuma. Slash akkor 22 éves volt. Azóta több zenekarban, formációban megfordult.

Első önálló lemeze, amely a „Slash” címet viselte, a Billboard Top 200-as listáján, a 3. helyen debütált, 2010. márciusában. Az iTunes-on, 13 országban, első helyre került.

Nemzetközileg több mint egy tucat országban Top 5 helyezést ért el – Japánban és Új-Zélandon is első volt.

Azon a lemezen szinte minden dalt más énekessel rögzített a gitáros, többek között a Cultos Ian Astbury, a Motörheades Lemmy, Ozzy Osbourne, a Soundgardenes Chris Cornell vagy a Wolfmotherös Andrew Stockdale közreműködésével.

Ám, az egyik énekessel, az Alter Bridge-es Myles Kennedyvel hosszabb távú együttműködés született, és az új Slash-szólóalbum összes dalában Myles kapta kezébe a mikrofont. Ugyancsak minden számban részt vett Brent Fitz (dob), Todd Kerns (basszusgitár) és Eric Valentine (producer) is.

A dalokat Slash és Kennedy írták. A felvételek élőben készültek Eric Valentine producer stúdiójában, a hollywoodi Barefoot Recording Studios-ban.

Ajánlom másoknak is

Lepd meg a szerelmed egy páros motoros karkötővel Valentin napra!

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x