fbpx
KultúraMotoros zene

Itt az újjáalakult Vasmacska zenekar első dala

Új Vasmacska zenekar

Néhány év szünet után újjáalakult a Vasmacska zenekar. Az új felállás első dala a Csend, amelynek premierje lyrics videó formájában tegnap este volt.

A Vasmacska zenekar lelke Sicu (Weiszné Koós Ilona Mónika), aki egyben az újjá alakult, öttagú csajbanda énekese is.

“Amióta az eszemet tudom, szeretek énekelni, szerelmes vagyok a zenébe. Első osztályos koromban nyertem egy ének versenyt, később az általános iskola énekkarának tagja lettem.

Középiskolás koromban szálltam be egy túrkevei rockzenekarba, mint énekes. Itt kezdtünk el Kelemen Ágival együtt zenélni, akivel a Vasmacskát alapítottuk. 8 évig működött a zenekar, majd úgy döntöttünk, legyen vége. Nem volt egyszerű a döntés.

Aztán jött a Zombie Jumping, ekkor ismerkedtem meg Dorinával és Kittivel, akikkel a Zombie feloszlása után úgy éreztük, együtt kell maradnunk és akkor már miért ne a Vasmacska névvel folytassuk… Beával a Dáma Lármán is zenéltünk együtt, itt már megfogalmazódott bennem, hogy hosszútávon is szívesen zenélnék vele. Vikire pedig Kitti bukkant rá egy dobos csoportban. Így 5-en alkotunk mi most egy tökéletes egészt.

Fura, hogy így hozta a sors, de nagyon örülök, hogy így alakult.

Egyébként óvónéni vagyok és van egy kisfiam. Táncoltam 9 évig a Zorallban, énekelek a Barbaró Attila és a Bulibanditák zenekarban, tűzzsonglőrködöm. Imádok kirándulni, sportolni, főleg futni és edzőterembe járni. Nagyon szeretem a közösségi megmozdulásokat, ezért rendezzük meg Kelemen Ágival minden évben a Dáma Lármát, ahol csak női zenészek lépnek fel. ”

 

Ismerkedj meg a zenekar többi tagjával is! Lapozz!

CsamShop motoros pólók 2023 május

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

5 1 vote
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x