fbpx
HírekCsajok

Két motoros rendőrnő fékezte meg az ollóval fenyegetőző terroristát

Anita a Pulai motoros rendőrnőMég áprilisban lett internet szerte híres Anita Prgomet Buić, horvát motoros rendőrnő. Akkor egy TikTok kihívásban vett részt kollégájával, hogy felvidítsa a karanténba kényszerült honfitársait.

Az áprilisi videót hamar felkapta az internet szárnya, és hamarosan celebként ünnepelték hazájában. Most azonban egy valódi bűnügy megfékezése miatt került a sajtóba.

A sztori elég Macskajajba illő: a horvátországi Pula városában egy elmegyógyintézetből megszökött, 23 éves férfi ellopott egy ollót egy boltból és két idős embert is megtámadott vele. A rendőrök a belvárosban érték utol, és sikerült lekapcsolni az ámokfutót.

A történet további érdekessége, hogy minkét rendőr nő volt, egyikük pedig éppen Anita, akit már így is imád az internet Horvátországban.

Nézd meg a magyar motoros csajok slusszkulcs-kihívását is!

Anita egyébként idén éppen 30 éves, két kislány anyukája és tíz éve dolgozik a rendőrség kötelékében, ebből nyolc éve szolgál motoros rendőrként. A rendőri pályát azért választotta, mert apukája is rendőr, és már kislánykora óta csak ezt a szakmát tudta magának is elképzelni.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Habár télen a motorkerékpárt személyautóra cserélik a rendőrök is, Anita imád motoros rendőr lenni.

Ha tavasszal lemaradtál a TikTok challenge-ről, itt megnézheted Anita és kollégája videóját!

Forrás: Balk.hu

5 1 vote
A cikk értékelése
NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x