fbpx

Kasszát robbantott egy független film a pandémia alatt

Tulsa 2020Váratlan hollywoodi sikertörténet lett Scott Pryor Tulsa című alkotása, amely a COVID-19 járvány ellenére minden idők harmadik legnagyobb bevételt eredményező független filmje lett.

Scott Pryor nemcsak a TULSA sztárja, írója, rendezője és producere, hanem Scott elismert tárgyalási ügyvéd is. Ezzel a filmmel egy valóságos bírósági ügyét alakította díjnyertes mozifilmmé. A filmet jelenleg is vetítik néhány kiválasztott filmszínházban az Egyesült Államokban.

Scott egyik tényleges bírósági ügyének igazi eseményei ihlették a filmet. A TULSA egy kétségbeesett motorosról szól, akinek az élete felfordul, amikor megismerkedik egy pimasz, 9 éves kislánnyal, akinek addig a létezéséről sem tudott.

A feleségével 3 fiút nevelő Scott Pryor számára a filmüzlet családi vállalkozás. Feleségével, Laurával együtt igazgatják a Pryor Entertainment-et, ami egy virágzó atlantai székhelyű független produkciós cég. Olyan filmeket, tévéműsorokat és közösségi tartalmakat hoznak létre, amelyek inspirálnak és oktatnak egyszerre.

A TULSA-ban a motoros Tommy Colston (Scott Pryor) reménytelen szenvedélybeteg. Amikor ‘Tommy’ rájön, hogy van egy rég elveszett lánya, akit Tulsának hívnak (Livi Birch), vonakodva ugyan, de otthonába fogadja a 9 éves kislányt. Miközben megpróbál érzelmileg nem belevonódni a kapcsolatba, a keményfejű lány kísérletet teszt arra,  hogy megmentse Tommyt függőségeitől és múltjának démonaitól.

Még több motoros film

Amikor tragédia történik, ‘Tommy’ kénytelen szembenézni démonaival, és megpróbál ‘Tulsa’ álmainak apja lenni. A TULSA a megváltás, a család és a megbocsátás vicces és szívmelengető története. Az pedig,  hogy valós eseményeken alapul, csak még meghatóbbá teszi a filmet.

Bár a film nem kimondottan motorosoknak szól, Tommy karakterének fontos eleme a motorozás, ezért ajánlom, hogy ha lehetőséged adódik, nézd meg ezt a szép filmet!

Tulsa 2020

Ajánlom másoknak is

Lepd meg a szerelmed egy páros motoros karkötővel Valentin napra!

Kattints ide: Motoros Film Adatbázis

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x