fbpx
HírekMotorokMotorozás

Lopott motorokat foglalt le a rendőrség

lopott motorok lefoglalasa 2017 februarA budapesti rendőrök összesen 11 darab lopott motort és egy kerékpárt foglaltak le – olvasható a police.hu-n. A fővárosi nyomozók munkáját az osztrák és a Győr-Moson-Sopron megyei kollégáik is segítették.

A XX-XXIII. kerületi Rendőrkapitányság tizenkét rendbeli üzletszerűen elkövetett orgazdaság bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást G. István, L. Géza és a szökésben lévő Jákli Péter és Budai Árpád ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint az 55 éves farmosi G. István és a 47 éves monori L. Géza 2017. február 15-én 23 óra és 2017. február 16-án hajnali 4 óra között Bécsből egy bérelt kisteherautóval az osztrák fővárosból ellopott két motorkerékpárt szállított Magyarországra.

A lopott járműveket egy XXIII. kerületi telepre vitték és egy konténerben helyezték el. A két férfi még ugyanezen a napon 17 órakor újra kiutazott Bécsbe, ahonnan három szintén lopott motorral tért vissza.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

A párost a Győr-Moson-Sopron megyei rendőrök az M1-es autópályán igazoltatták, majd előállították őket. Közben a budapesti rendőrök kinyitották a konténert, ahol összesen nyolc nagyértékű motorkerékpárt és egy biciklit találtak. A két férfit kihallgatásukat követően őrizetbe vették és előterjesztést tettek az ügyészség felé előzetes letartóztatásuk indítványozására.

A nyomozás során az is kiderült, hogy a két férfinak voltak bűntársai. Miután a rendőrök beazonosították őket elfogatóparancsot adtak ki a 45 éves budapesti Jákli Péter és a szintén 45 éves budapesti Budai Árpád ellen.

A két férfi szökésben van ezért a rendőrség kéri, hogy aki felismeri a képen látható Jákli Pétert és Budai Árpádot, tartózkodási helyükkel kapcsaltosan információval rendelkezik, hívja a Budapesti Rendőr-főkapitányság XX-XXIII. kerületi Rendőrkapitányságát a 06 (20) 324 4130-as telefonszámon, vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 107-es vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

0 0 votes
A cikk értékelése

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x