EseményekMotoros találkozó

Jubileumi Open Road Fest

harley-davidson-open-road-fest robogo 2014 9Aki motorozik, aki szereti a fesztiválokat, a több napig tartó bulikat, jó zenéket, egészen biztosan hallott már hazánk legnagyobb motoros rendezvényéről, a Harley-Davidson Open Road Fest-ről.

Az első idei, igazán nagyszabású magyarországi fesztivál kezdetével a kellemes meleg és a napsütés is atombombaként robbant be a borús napok után, így a részvevőknek igazán nyári körülményeket biztosított az időjárás is ahhoz, hogy az immár 15. alkalommal megrendezésre kerülő rendezvényt maradéktalanul élvezhessék.

A fesztivál ünnepélyes megnyitója alkalmával Dobai Attila, a fesztivál igazgatója átvehette Hebling Zsolttól, Alsóörs polgármesterétől a község kulcsát, aki ezzel a gesztussal köszönte meg az elmúlt 15 év sikeres együttműködését.

A szervezők kihasználva a pünkösd hétfőt, idén a vasárnapi programokat is egész napossá tették, így a fesztivál majdnem teljes öt napon át dübörgött. A szerdai nap még az érkezésről, sátorverésről szólt, de már délután és este is koncertekkel teletűzdelt programok várták az arra vágyókat. A Hooligans együttes már szerdán reggel egy kamionra települve játszott, mely egy kompon érkezett Siófokról Tihanyba, majd onnan egyenesen Alsóörsre robogott, és közben az eseményeket a Class FM műsorában, élőben közvetítették a műsorvezetők.

Az ezt követő napokon a programok és a látogatók száma egyre csak nőtt, mely a szombati felvonulás alkalmával tetőzött, de a vasárnapi, kimondottan családi napnak szervezett befejező programok is sok vendéget vonzottak a kapukon belülre. Csütörtökön és az azt követő napokon már lehetőség nyílt a Harley On Tour keretében a tesztmotorozásra is, ahol 23 új Harley modellt próbálhattak ki a motorosok.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Még több kép a galériában

A Sapka Művek szervezésében létrejött, és a House Of Riders területén megrendezett, épített motorok szépségversenyén szavazni lehetett az általunk legszebbnek ítélt motorra. A győztes a Snake fantázia nevű, Horányi Ferry (Ferry Custom Bikes) által épített gép lett, melynek tulajdonosa a jól megérdemelt díjat a szombati ünnepélyes átadón vehette át.

Ekkor került sor a fesztivál főnyereményének, a Harley-Davidson Sporster Iron 883-nak az átadására is, melyet a belépőként is szolgáló okos karszalaggal és annak Facebook-os regisztrációjával rendelkező résztvevők között közjegyző jelenlétével sorsolt ki Dobai Attila. A boldog tulajdonos – aki elmondta, hogy ezzel nagy álma vált valóra, és örül, hogy jövőre már saját Harley-ján jöhet a fesztiválra – öt éve rendszeres látogatója a bulinak. Az okos karszalagot az erre a célra kijelölt like pontokon is használni lehetett, ahol képeket készíthettek magukról a fesztiválozók, melyek azonnal megjelentek a Facebook oldalukon.

A számtalan árus mellett sok kiegészítő program szórakoztatta a közönséget. Így többek között kipróbálhatták a rodeó bikát, a bungee jumping-ot, a Chapter Pin Tőzsdén kitűzőket cserélhettek, gyönyörködhettek szép lányok fotózásában az épített motorok körül, vagy kígyót vehettek a nyakukba egy-egy fotó erejéig.

 

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük