MotorokMotorozás

Izomlázadás és bőrpír: ingyenes vezetéstechnikai tréning motorosoknak a Hungaroringen

ivtm 2011 04 16 63Abból tudhatjuk, hogy itt  a motoros szezon, hogy a motorosok kirajzanak az utcára, és elkezdődnek a tavaszi bemelegító motoros tréningek.

Így volt ez az elmúlt hétvégén is. Míg sok biker Dobogókőt, Szentendrét vagy egyéb országutakat vett célba, volt nagyjából harminc bátor férfi és nő, akik ehelyett reggel kilenckor a Hungaroring bejáratánál gyülekeztek egy tavaszi bemotorozás céljából.

A Pest Megyei Rendőr Főkapitányság Rendészeti Igazgatóságának Baleset-megelőzési Bizottsága immár negyedik éve szervez Ingyenes Vezetéstechnikai Tréningeket motorosok számára. A céljuk a motoros balesetek számának csökkentése azáltal, hogy a motorosok lehetőséget kapnak zárt pályán fejleszteni képességeiket. A tréningek lebonyolítását motoros rendőrök segítik, illetve rendőrmotoros oktatók mutatják be a feladatokat.Még több kép a galériában!

A szervezők nagy örömére az elmúlt évekkel ellentétben nem a megszokott, ismerős arcok jöttek el, hanem sok új résztvevő is fontosnak tartotta, hogy a hosszú tél és a tavalyi csapadékos szezon után ismét összeszokjon a motorjával. A feladatok nem voltak bonyolultak, mégis nehézségeket okozott a bóják közti szűk navigálás. Nem véletlen, hogy délutánra testileg és szellemileg is lefáradtak a résztvevők, és arcukat kellemesen megpirosította a tavaszi napsugár.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Az IVTM idén még két ingyenes tréninget tart. A következő április 23-án, most szombaton lesz a Hungaroringen, de a létszám sajnos már betelt. A másikat május 6-án, a Nemzetközi Női Motoros Nap alkalmából szervezik nekünk a RiliClub.hu oktatóival együtt motorozó nőknek, ahova mindenkit szeretettel várunk majd.

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük