HírekKultúraMotoros zene

Hétfőn AC/DC koncert Budapesten

acdcMár csak hármat kell aludni, és azok a szerencsések, akiknek sikerült jegyet szerezniük minden idők legnagyobb rockzenekarának hétfői, budapesti koncertjére, együtt bulizhatnak a legendás bandával. A többieknek ezúttal meg kell elégedniük a legújabb videoklippel, és az otthoni zenehallgatással.

Az 1973-ban alakult ausztrál banda tizenhét évet várt, hogy ismét hazánkban koncertezzen. Nem is csoda, hogy a jegyek rekordidő alatt fogytak el a jegyirodákban, és rekordáron jelentek meg az üzéreknél. Mivel utoljára 2000-ben jelent meg albumuk, az is borítékolható volt, hogy az új lemeznek nagy sikere lesz. Az AC/DC szenzációs “Black Ice” című albumából már az első héten 4,7 millió darabot forgalmaztak 2008 októberében.

Az album második slágere, az “Anything Goes” az amerikai premierrel pontosan egy időben vált elérhetővé a magyar rajongók számára március 19-én, délután négy órakor. A koncertklipet a párizsi koncerten rögzítették, ezáltal betekintést nyerhetünk a március 23-i, hétfő esti budapesti koncert hangulatába is.

 

Neked van már jegyed? Ott leszel a koncerten? AC DC Black Ice FrontAC DC Black Ice Back

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük