CsajokMotoros csajok

Ancsy: először egy GS 500-ason motorozgattam

ancsy 5531Az én motoros pályafutásom – ami aktívan motorozó korszakot jelöl – körülbelül három éve kezdődött. De már egész kicsi koromban is ültem édesapám háta mögött egy Jawa típusú motoron, mert a családomban édesapám és nagybátyáim is ízig-vérig motorosok voltak.

Ezt a vonalat már a véremben hordoztam én is, de csak három évvel ezelőtt érkezett el az ideje. Hogy én is komolyabbra fordítsam a dolgot és letettem a korlátlan jogosítványt, melyben nagyban biztatott és sok jó tanáccsal látott el párom. Most már a férjem, és van egy kisfiúnk, akit imádunk.

Első ízben egy GS 500-ason motorozgattam, ami tanulni nagyon jó motor volt, de egy idő után kevés volt a lóerő… Aztán álmom teljesült: egy új 600-as GSX-R tulajdonosa lettem és azóta azzal tanulgatom, ízlelgetem a motorozás csodás élményét.

Ancsy profilja

2008-ban a pályamotorozásba is belekóstoltam és nagyon tetszett, hogy ott felszabadultan, autók és kamionok nélkül lehet úgymond száguldozni. Szeretnék minél többet fejlődni, tanulni és a jövőben is erre fogok törekedni.

Mindenkinek aki motorozik széles utat kívánok!!!

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük