fbpx

Helytállón egy nő tollából – Moto GP 2006 évkönyv

 

A könyvön látszik az alaposság és komoly rákészülés, minden adat szisztematikusan rendezett, a grafika és tipográfia modern és szép, jól áttekinthető. A szöveges részek témavezetése okosan felépített, a GP-től távolabb állók is megismerhetik/megérhetik a motorversenyzés múltját, jelenét, a fontosabb résztvevőket, akik sokat tettek a motorsportért. Szívemnek igen kedves volt, hogy rögtön a könyv elején olvashatok a mieinkről, Talmáról és a Tóth Teamról, hiszen nekünk ők a fontosak.

A könyv jó betekintést nyújt a MotoGP mindennapjaiba, a versenyzőkről és a háttérben dolgozó emberekről, a helyszínekről, a pályákról és a hangulatról. Abszolút szubjektív módon, de szakmailag helytállón egy nő tollából, érzelmektől átitatottan. Mehet a Moto GP rajongók karácsonyfája alá.

Dobj egy sms-t a balesetmentes motorozásért, hiszen mindenkit hazavárnak!Küldd el SMS-ben az “AGO” szót a 06-90/642-002 telefonszámra, és nyerj egy Agostini replika sisakot a GP-legenda eredeti aláírásával!

Az SMS-küldők között az EuroMotor Kft, a Nolan és X-Lite sisakok magyarországi forgalmazója sorsolja ki azt a szerencsést, aki majd elmondhatja magáról: otthon őrzi Giacomo Agostini, 15-szörös Grand Prix világbajnok, a világ legeredményesebb motorversenyzőjének eredeti aláírásával ellátott X-Lite X-801RR sisakot! A bukót Budur Gabriella, a „MotoGP 2006” című könyv írója személyesen íratta alá a legendás ex-versenyzővel.

Az emelt díjas SMS elküldésével nemcsak ezt a felbecsülhetetlen értékű sisakot nyerheted meg, hanem ahhoz is hozzájárulsz, hogy a magyar motorosok kevesebb balesetet szenvedjenek, mert az EuroMotorGroup a bevételt motoros baleset megelőzési programra fordítja!

Sorsolás: 2006. december 21. (csütörtök) tehát a játékban a december 20. éjfélig beérkezett SMS-ek küldői vehetnek részt. Egy SMS díja 250 Ft + Áfa.

Ajánlom másoknak is

Lepd meg a szerelmed egy páros motoros karkötővel Valentin napra!

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x