Hírek

Kawasaki ER-6n dizájn verseny

er6n NaNa2009-ben az új ER-6n bemutatásával a Kawasaki tovább erősíti pozícióját a naked középosztályban. A soros, kéthengeres, 650-es motor fiatalos és stílusos karakterének kihangsúlyozására a Kawasaki dizájn versenyt hirdet, melyen mindenki próbára teheti képzelőerejét, és akár meg is nyerheti az általa tervezett ER-6n-t.

Az ER-6n oldal virtuális fényezőstúdiójában elkészítheted és bemutathatod a saját dizájnodat. Sőt, kellő népszerűsítéssel a Tiéd is lehet a motor! Hogyan nyerhetsz egy ER-6n-t? Szerezd meg a legtöbb szavazatot! Az oldalon minden fontos információt megtalálsz, de nézz be a Kawasaki blog oldalára is, ahol megmutatjuk, hogyan foghatsz neki a tervezésnek, kommentáljuk a legdurvább dizájnokat, és felkérünk ismert embereket, hogy mondják el, ők hogyan terveznék meg a sajátjukat.

 

Február 2-től április 19-ig van lehetőséged arra, hogy készíts egy saját ER-6n dizájnt és beszerezd a legtöbb szavazatot! Szavazni is megéri, mert a szavazók közül 3 szerencsés egy-egy eredeti Kawasaki dzsekit nyer. A győztes dizájnt Franciaországban festik meg az OCD stúdióban. Nézd meg az OCD már elkészült művéről szóló videót a magyarországi Kawasaki YouTube oldalán.

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük