fbpx

Örökítsd meg fényképen a farsangot!

csajokamotoron farsangi fotoversenyHogy ne unatkozzunk nagyon, miközben a motoros szezonra várakozunk, kitaláltunk egy vidám fotóversenyt!

Mivel ma, január 6-án, Vízkeresztkor kezdődik a farsangi időszak, ezúttal nem a hóra vagyunk kíváncsiak, hanem arra, hogy te és a motorod hogyan ünneplitek idén a farsangot. Még csak most kezdődnek majd a bulik, úgyhogy öltöztesd a motorod is álarcba.

Persze ez csak egy ötlet azok közül, amelyeket megvalósíthatsz. Mindenkinek mást jelent a farsang, úgyhogy ved elő a kreativitásodat!

 

Szabály ezúttal sem sok van: mindenki 1 db saját fotóval nevezhet, amit az erre létrehozott galériába kell feltölteni. A szavazás a fórumon zajlik majd, nevezni február 20-ig lehet, a szavazás pedig március 9-ig tart.

A legtöbb szavazatot elérő kép tulajdonosa egy Csajok a motoron pólót nyer. Ha férfi, akkor is, csak a pasis változatot. Ha esetleg közben érkeznének még felajánlások, akkor előfordulhat, hogy a második és a harmadik helyezett is kap valami díjat.

A további ötleteket, véleményeket várjuk itt a cikkalatt vagy a fórumban!

Ajánlom másoknak is
NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x