Hírek

Örökítsd meg fényképen a farsangot!

csajokamotoron farsangi fotoversenyHogy ne unatkozzunk nagyon, miközben a motoros szezonra várakozunk, kitaláltunk egy vidám fotóversenyt!

Mivel ma, január 6-án, Vízkeresztkor kezdődik a farsangi időszak, ezúttal nem a hóra vagyunk kíváncsiak, hanem arra, hogy te és a motorod hogyan ünneplitek idén a farsangot. Még csak most kezdődnek majd a bulik, úgyhogy öltöztesd a motorod is álarcba.

Persze ez csak egy ötlet azok közül, amelyeket megvalósíthatsz. Mindenkinek mást jelent a farsang, úgyhogy ved elő a kreativitásodat!

 

Szabály ezúttal sem sok van: mindenki 1 db saját fotóval nevezhet, amit az erre létrehozott galériába kell feltölteni. A szavazás a fórumon zajlik majd, nevezni február 20-ig lehet, a szavazás pedig március 9-ig tart.

A legtöbb szavazatot elérő kép tulajdonosa egy Csajok a motoron pólót nyer. Ha férfi, akkor is, csak a pasis változatot. Ha esetleg közben érkeznének még felajánlások, akkor előfordulhat, hogy a második és a harmadik helyezett is kap valami díjat.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

A további ötleteket, véleményeket várjuk itt a cikkalatt vagy a fórumban!

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük