HírekKultúraMotoros zene

Hazánkban a W.A.S.P.

waspA legendás heavy metal banda ma éjjel őrületes shock-rock bulival örvendezteti meg a Club 202 közönségét.

 

 A W.A.S.P. lelke, az énekes Blackie Lawless, az 1982-es megalakulástól kezdve a banda kimagasló alakja. Blackie személye már alapból garancia egy jó koncertre. Immár harminc éve van színpadon az együttes, s a jubileumi Európa-turné keretében tiszteletüket teszik fővárosunkban is.

Motoros, véres klipjeivel, fellépéseivel, a shock-rock műfaj meghatározó jelenségeivé vált a zenekar. A rockzene vegyítése sokkoló színpadi elemekkel, olyan különlegességet kölcsönöz egy-egy zeneszámnak, hogy életre szóló élményben lehet részük a rajongóknak. Persze, a zenészeknek is, hiszen nem véletlenül választották ezt a fajta kifejezésmódot.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

A „régi öregnek” számító W.A.S.P. együttes, örök slágereivel szórakoztatja majd a magyar közönséget, hogy ne feledjék életben tartani a shock-rockot.

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük