fbpx

Hazánkban a W.A.S.P.

waspA legendás heavy metal banda ma éjjel őrületes shock-rock bulival örvendezteti meg a Club 202 közönségét.

 

 A W.A.S.P. lelke, az énekes Blackie Lawless, az 1982-es megalakulástól kezdve a banda kimagasló alakja. Blackie személye már alapból garancia egy jó koncertre. Immár harminc éve van színpadon az együttes, s a jubileumi Európa-turné keretében tiszteletüket teszik fővárosunkban is.

Motoros, véres klipjeivel, fellépéseivel, a shock-rock műfaj meghatározó jelenségeivé vált a zenekar. A rockzene vegyítése sokkoló színpadi elemekkel, olyan különlegességet kölcsönöz egy-egy zeneszámnak, hogy életre szóló élményben lehet részük a rajongóknak. Persze, a zenészeknek is, hiszen nem véletlenül választották ezt a fajta kifejezésmódot.

A „régi öregnek” számító W.A.S.P. együttes, örök slágereivel szórakoztatja majd a magyar közönséget, hogy ne feledjék életben tartani a shock-rockot.

Lepd meg a szerelmed egy páros motoros karkötővel Valentin napra!

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x