fbpx
HírekMotorbemutatóMotorok

Harley-Davidson Street Rod – adrenalin löket, amely felszakítja az aszfaltot

harley davidson street rod 2017 4Nagyobb teljesítményű légszűrővel és 42 mm-es fojtószeleppel, új négyszelepes hengerfejekkel és nagyobb emelésű vezérműtengellyel, valamint növelt térfogató kipufogódobbal láttuk el – mindezt a még nagyobb légáramlás és hatékonyság érdekében. A sűrítési arányt 11,0:1-ről 12,0:1-re növeltük, és a felső határérték 8000-ről 9000-es fordulatszámra emelkedett.

A karakteresebb vázgeometria, az új felfüggesztés és fékek sportosabb menetdinamikát biztosítanak. A Street Rod vázat úgy terveztük, hogy illeszkedjen a motor teljesítményéhez. Az első futómű megerősített, 43 mm-es fordított villákból és könnyű alumínium villahidakból épül fel. A gyorsabb kanyarodás érdekében a villaszöget 32 fokról 27 fokra szűkítettük vissza.

Az új hátsó rugóstagok külső gáztartályos konstrukciója a növelt hidraulikus kapacitást és a folyamatos jó hatásfokú csillapítást segíti elő. A rugózási út 31%-kal, 117 mm-re növekedett. A teljesítmény ihlette stílusvezetésű lengővilla nagyobb huppanók leküzdése érdekében némileg hosszabb.

harley davidson street rod 2017 30Az új ülésformát úgy terveztük, hogy a motorost szilárdan tartsa ülő helyzetében, az ülésmagasságot pedig 765 mm-re növeltük, hogy a vezető jobban lássa az utat. A Street Rod motor új kovácsolt alumínium fék- és váltó karokat kapott, valamint hátratolt alumínium lábtartókat, amely javítja a vezethetőséget és álló helyzetben a legtöbb motoros számára könnyen elérhetővé teszi a talajt. A lendületesebb motorozás érdekében a dőlésszöget a bal és jobb oldali 28,5°-ról 37,3°-ra növeltük a jobb és 40,2°-ra a bal oldalon.

A lapos drag-típusú kormány agresszív testtartást eredményez; az új, kormány végére szerelt visszapillantó tükröket a markolat alá vagy fölé is fel lehet szerelni, és szabadalmazás alatt lévő dizájnt kapott, amely révén úgy lehet azokat visszahajtani, hogy nem zavarják a motoros kezét.

A Street Rod saját különleges 17 colos nyitott küllős, fekete alumínium öntvény első és hátsó kerékkel és új Michelin Scorcher 21 radiál gumikkal büszkélkedik, méretük elől 120/70 R17V, hátul 160/60 R17V; dupla, kétdugattyús féknyereg és 300 mm-es első tárcsafék ABS-el hatékony, fékteljesítményt biztosít. A Harley-Davidson intelligens biztonsági rendszere (smart security sytem) alapfelszerelés.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Dark Custom: Harley-Davidson Blackline

Velejéig Dark Custom egyedülálló extrákkal

Továbbfejlesztett motorblokkját és a még jobb motorozhatóságot a Street Rod több, Harley-Davidson Dark Custom stílusjeggyel egészíti ki. A vastag koromfekete villák és az alsó-felső villahíd, legfelül pedig egy új kis fejidom (színben teljesen egyezik a vázzal, leszámítva a középen elhelyezett fekete betoldást) hangsúlyossá teszik az első futóművet. Az új faridom a lyuggatott hátsó sárvédővel, könnyeddé teszi a motor hátsó részét; a hátsó lámpa nagy fényerejű LED, csakúgy, mint az irányjelzők.

Az emelt ülésmagasság és a 17 collos kerekek sportos megjelenést kölcsönöznek a Street Rod számára, míg az új, ívelt légszűrő-borítás és a magasabb, karakteresebb kipufogóhang kellően kiemeli a motor határozott jellegét.

0 0 votes
A cikk értékelése

Páros motoros karkötők a CsamShopban

Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x