HírekMotorokMotorozás

Ugye emlékszel Fabiora? Tudtad, hogy motorgyűjtő?

fabio lanzoni motorcycleTalán mondhatni, a világon a leghíresebb, legerőltetettebb férfi modell volt Fabio, aki a szélben lobogó haját dobálta egyik oldalról a másikra. Szerepelt reklámokban, filmsorozatban, női “nyálregények” címlapján és mellesleg a való életben megszállottan gyűjti a motorokat.

Fabiot, ha már külsejéért nem is, azért nagyon is irigyelhetjük, mert több mint 300 motor tulajdonosa. Elmondása szerint, mivel 365 napból áll egy év, ezért van szüksége ennyi kétkerekűre – úgy tűnik, szereti a változatosságot.

Mikor, milyen kedve van, csak felpattan egyik járgányára és elindul valamerre Amerikában, ugyanis ott él az olasz-amerikai szülők gyermeke, aki amúgy Olaszországban született.

17 évesen utazott először Amerikába és ő tényleg részese lett az “amerikai álomnak”, de persze nem azonnal. Modellkedett a Ford Modellügynökségnél, majd egy könyvkiadó regényeinek címlapján szerepelt. Miután megtudta, hogy az ő fotóival jobban fogynak a könyvek, saját brandet épített erre, s a neve alatt jelentek meg ezután egy szellemíró által írt kreálmányok. Bejött!

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Emlékszem, amikor még tini voltam, ment hazánkban, a televízióban az Acapulco akciócsoport című sorozat, melyben láthattuk, amint színészi képessegeit IS megcsillogtatja Fabio. 

Aztán a reklámszakmában próbált eladni mindent, a sampontól a vajig, majd fitneszvideokat adott ki, de sokan a vadlibás-esete miatt nevetnek rajta: egy hullámvasút reklámozásakor szegény Fabiot telibe kapta egy arra repülő vadliba, és csak úgy ömlött a férfi orrából a vér. 

A nemrég 58. születésnapját ünneplő “álompasi” még mindig facér, tehát szabad a pálya csajok, már csak a motorok miatt is… 

Forrás: nlcafe.hu

Fotók: Pinterest, fabiofc.com, Fabio Fan Club

(A kezdőképnek nem találhattam volna jobbat, bár van egy kis színátmenet a fotón, de nézzétek ezt el. Egyszerűen ez tükrözi a legjobban, milyen “szexistennek” állította be magát “az egész világ Fabio-ja”.)

Fabio megmutatja a motorjait:

fabio lanzoni motorcycle5fabio lanzoni motorcycle5fabio lanzoni motorcycle5fabio lanzoni motorcycle5fabio lanzoni motorcycle5

 

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük