CsajokKiemeltNői motoros nap

Gyúrunk a 6. Női Motoros Napra

6. Nemzetközi Női Motoros NapVégre megkaptuk a hatodik Nemzetközi Női Motoros Nap hivatalos logóját magyarul is.

Habár az elmúlt hetekben a motorkiállítás szervezésével és lebonyolírtásával voltunk főleg elfoglalva, azért nem feledkezünk meg a továbbiakról sem. Ilyen például a Nemzetközi Női Motoros Nap, ami már itt van a  nyakunkon.

Május 4-én ismét várjuk a motorozó nőket délelőtt egy Ingyenes Vezetéstechnikai Tréningre a Pest Megyei Baleset-megelőzési Bizottság jóvoltából. A helyszín még mindig szervezés alatt áll.

A déutáni program a szokásos női motoros felvonulásban csúcsosodik majd ki. A találkozó hagyományosan az Andrettiben és környékén lesz 16 órától, ahol mindenki a hely vendége a hókristályra. Innen 18 órakor rendőri felvezetéssel gurulunk egyet a városban. A végállomás a Hősök tere, ahonnan kis pihenő és közös fényképezés után ismét együtt vonulunk vissza az Andrettihez, ahol ezúttal 4 gombóc fagyit nyalhatunk.

A részletes programról később még tájékoztatást adunk.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük