CsajokKiemeltNői motoros nap

Újdonságok a 13. Nemzetközi Női Motoros Napra – 2019. május 4. Csak Hajts!

13 nemzetkozi noi motoros nap 1Idén a Nemzetközi Női Motoros Nap (IFRD) a 13. évadot ünnepli, és ebből az alkalomból az alapító, Vicki Gray számos újítást jelentett be.

Bevezetése óta az IFRD továbbra is bizonyítja erejét és hatalmas befolyását a női motorkerékpárosok számának növekedésére, és a gyengébbik nem motorkerékpárok iránti érdeklődésének fokozódására világszerte. Az IFRD fontos és értékes esemény a női motorosok érdekében folytatott folyamatos fejlődésben való részvállalása miatt.

A Nemzetközi Női Motoros Nap továbbra is a női motorosok globális mozgalma, amely minden kultúrában és országban, valamint minden korosztályban és tapasztalati szinten eléri a motoros nőket, akik évről-évre egyre nagyobb számban csatlakoznak a mozgalomhoz.

Az IFRD bevezetése óta sok minden megváltozott a világban, és ezért Vicki Gray, az alapító úgy érezte, hogy 2019-ben itt az ideje bevezetni néhány újítást, aminek reményei szerint minden motoros nő örülni fog, és értékelni fog.

IFRD logó és ikon

Az ikonikus IFRD logó eddig minden évben megváltozott és fejlődött. Vicki 2019-re és a jövőben egy olyan logót vezet be, amely minden évben szabványos lesz. Ez hasonló lesz a korábbi logóhoz, amely tartalmazza az IFRD összes összetevőjét és szimbólumát. A logót évente frissítik a dátummal és az évad számmal, és megjelenik majd a különböző nyelvekre lefordítva is. Ez a szórólapok, a nyomtatványok és az események bejelentésére szolgál (kereskedelmi forgalomba nem hozható, a logóval ajándéktárgyat, eladásra készült terméket tilos készíteni).

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

IFRD póló és árucikkek

Ettől az évtl kezdődően Vicki egy vendégművész segítségét kéri, aki megtervezi a hivatalos, autentikus Nemzetközi Női Motoros Nap gyűjthető pólót. Ez az elképzelés egy izgalmas összetevőt ad az IFRD szelleméhez. Az éves exkluzív műalkotások támogatják az IFRD különleges és egyedülálló változatosságát és egy motoros nő tehetségét, művészetét.

A Nemzetközi Női Motoros Nap nem egy szponzorált esemény, nem gyűjt adományokat vagy pénzügyi támogatást. Minden anyagi vonzatát, szervezést, tervezést, menedzsmentet világ szinten Vicki személyesen finanszíroz. A hivatalos termékeknek ezért két előnnyel is járnak: A Nemzetközi Női Motoros Nap résztvevői hozzájutnak egy emléktárgyhoz, amit gyűjthetnek, és némiképp kompenzálják az IFRD üzemeltetésének költségeit.

Az exkluzív pólót és az egyéb ajándéktárgyakat hamarosan bemutatják majd.

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük