EseményekHírekMotoros találkozó

Gyülekezni nem lehet, de jótékonykodni igen: a Motoros Mikulások idén is felvonulnak

Motoros Mikulás felvonulásE hét végén, vasárnap hajnalban érkezik a Mikulás – már ha nem kell karanténba vonulnia – ezért már a motoros mikulások is szervezkednek. Még nem tudni, hogy rájuk milyen COVID szabályok, korlátozások vonatkoznak. Minden év decemberében elérkezik az a nap, amikor a nagy szakállú télapó is motorra pattan. Magyarország több városában is szerveznek motoros mikulás felvonulást a motorosok. A cél általában jótékonyság: adományokat gyűjtenek rászoruló gyerekek vagy valamelyik kórház számára.

Az is előfordul, hogy csak a város hangulatát szeretnék feldobni azzal, hogy a motorokkal cirkálva – a decemberi hűvös, jeges időjárással sem törődve – szaloncukorral, csokival ajándékozzák meg a járókelőket.

Szerintem ez egy nagyon kedves szokás, ami nemcsak a motorosok hangulatát dobja fel ilyenkor, hanem egy kis színt visz az unalmas és szürke hétköznapokba.

A COVID-19 világjárvány épp ezeket a színeket tüntette el az utóbbi időben az életünkből. Azzal, hogy nem lehet csoportosulni, bulizni nehéz megbirkózni. Még a jótékonyság is úgy a legjobb, ha az adakozás örömét meg tudod osztani a hozzád hasonlókkal.

Hogy végül mi lesz a 2020-as motoros mikulás felvonulások sorsa, az valószínűleg majd csak az utolsó pillanatban derül ki, ezért figyeld a közösségi oldalakat, a legfrissebb információkért.

A Motoros Mikulások csoportjában ezt olvastam.

Hohohooooo, az idei év egy különleges év folyamatos változás minden téren, egy dolog viszont nem változhat, hogy mosolyt hozzunk a beteg gyerekek arcára. A tiltások és korlátozások közepette próbálunk megoldást találni, hogy a csomagok eljussanak dec.6-án 5-6 kórházba.
Amennyiben nem kapunk engedélyt, hogy elvigyük az ajándékcsomagokat a gyerkőcöknek attól még a környezetetekben élőket lepjétek meg és csaljatok egy mosolyt az arcukra ebben a nehéz időben.
Amint megkapom a visszajelzéseket a kórházaktól jelentkezem.
Ölelés (mert itt még lehet)
Hohohohoooooo
Üdv MotorosMikulás🎅🏻🏍🏍❤️🙏❤️

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Motoros Mikulások nemcsak Budapesten vannak, hanem a tervek szerint Pécsen és Nyíregyházán is a jelenlegi információim szerint. Ezen a hétvégén van a Citadella motoros találkozó is, és ilyenkor a citások is mikulás jelmezbe bújnak általában.

A részleteket megtalálod az eseménynaptárunkban. [wpdiscuz-feedback id=”kra7yoawdo” question=”Ha tudsz még más Motoros Mikulásokról, írd meg nekünk hozzászólásban!” opened=”0″]Ha tudsz még más Motoros Mikulásokról, írd meg nekünk hozzászólásban![/wpdiscuz-feedback]

 

Fotó: Motoros Mikulás Facebook

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük