Hírek

Gyere el te is a Csajok a motoron szezonzáró összejövetelére!

csajok a motoron szezonzaroSajnos ez a szezon is elszaladt, pedig még biztos te sem motoroztad ki magad. Mivel előre nem tudhatjuk milyen idő lesz hétvégén, a szezonzáróra most csak egy beszélgetős főzőcskézést tervezünk. 

Október 27-én Budapesten a Big Bike Pubban várjuk olvasóinkat, fórumtagjainkat és minden motoros nőt, aki kíváncsi arra, hogy kik rejtőznek a becenevek mögött, vagy szeretne személyesen is megismerkedni azokkal, akikkel eddig csak az interneten keresztül volt lehetősége beszélgetni. A program ezúttal koedukált, mindenki hozhatja a párját vagy a családját is. 

Matinéműsort hirdetünk, hiszen szombaton már 16:00 órától lehet érkezni a Budapest, Helsinki út 101/a. alatt található szórakozóhelyre, amit – ahogy a neve is mutatja – motoros kocsmaként is aposztrofálhatunk. A program kötetlen beszélgetés, miközben a bográcsban valami finomság fő majd. Hogy a mennyiséget nagyjából be tudjuk lőni, azt kérjük, hogy legkésőbb szerdáig jelezz vissza, hogy jösz-e és szeretnél-e enni! Persze attól, hogy nem szóltál előre, még ugyanúgy szívesen látunk, csak ezzel azt kockáztatod, hogy nem jut neked a kajából és ehetsz ropit meg mogyorót a büféből.

Mivel a beszélgetős rész 20:00 órakor véget ér, alkalmas időjárás esetén akár motorral is érkezhetsz, de akkor sem fogunk kinézni, ha az esti hidegre való tekintettel autóval érkezel. Október végén ez már simán belefér, akármilyen kemények is vagyunk. Persze nyolc óra után sem kell elmenned, mert akkor kezdődnek majd a koncertek. Ezúttal a Kiss World és az Apacs játszanak majd a Big Bike Pub színpadán. Ahogy azt a törzsvendégek már megszokhatták, a koncertek most is ingyenesek lesznek.

Az összejövetelre már többen bejelentkeztek vidékről is, úgyhogy már csak ezért is érdemes lesz eljönnöd, mert azokkal, akik nem Budapesten laknak, lehet, hogy már csak jövőre találkozhatsz majd. Addig is gyűjtsd a témákat, vagy látogasd meg a fórumunkat, hogy képbe kerülj, kik azok, akikkel összefuthatsz 2018. október 27-én, szombaton a Big Bike Pubban a Csajok a Motoron szezonzáró összejövetelén.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Az összejövetelre a belépés ingyenes, de a helyszínen a budapesti XVIII. kerületi Boróka Óvoda számára gyűjtünk adományt. Ha van kiselejtezett, kinőtt gyerekjátékod otthon, annak is nagyon fognak örülni az ovisok. 

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük