EseményekMotoros találkozó

5. Szigetközi Sasok Motoros Találkozó Dunakiliti

Szigetközi Sasok felvonulás2012 van, nyár közepe. Alighogy elkezdődött a jó idő és megvolt a szezonnyitó motoros találkozó, úgy pörögnek az események, mennek a hétvégék, hogy hirtelen a nyár közepén találjuk magunkat.

Eljött egy várva várt hétvége: A Szigetközi Sasok hétvégéje. A helyszínről annyit kell tudni, hogy a Mosonmagyaróvár melletti Dunakilitin, illetve annak külterületén a duzzasztógát tövében, egy sík, fákkal-bokrokkal szegélyezett területen zajlik a rendezvény. Aki nem szereti a nem szilárd burkolatú utakat, az is jó helyen van, hiszen kb. 30 m-re volt a betonos bekötőút vége a sátortól.

Csütörtökön barátnőmmel érkeztem (természetesen külön motorral, hisz ő is motoros) a helyszínre. Zártkörű (meghívásos) vacsora, ragyogó időjárás, finom kaja, jó társaság fogadott. Cipekedtünk, besegítettünk picit az utolsó simításokba és jól éreztük magunkat. Mivel mindkettőnknek dolgozni kellett pénteken, az esti sört ki kellett hagynunk és haza kellett gurulni Győrbe, de gondoltuk, majd pénteken bepótoljuk. Lekerítettük a sátorhelyet, bár akkor még úgy gondoltuk, úgyis lesz hely, mert mondja az esőt…

Aki ott maradt, azt mondta jó party volt.

Aztán péntekre beborult az ég és elkezdett szakadni. Intenzív, véget nem érő esőzés, besimult felhőkép próbálta elvenni a motorosok kedvét a bulitól. Én – munkámnak köszönhetően – Szlovákiában voltam délelőtt és délre be kellett mennem Dunakilitire egy ügyfélhez. Örültem is, mert bíztam benne, hogy ott nem esik. Tévedtem.

Szakadt az eső, de ahogy Kilitiről Győr felé vettem az irányt, egyre csak jöttek a motorosok. Mikor elértem Győrt, még mindig esett, sőt, közeledett a gyülekező ideje és nem változott semmi. Végül is mindegy, menjünk!

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük