Hírek

Elköltözik a motorépítő VB

Big Bike EuropeA jövő évtől Sturgisből Európába költözik az AMD Motorépítő Világbajnokság. Az új helyszín a Big Bike Europe Expo lesz.

2013 május 10-12. között rendezik majd meg Németországban az Essen Expo Centre területén azt a hatalmas seregszemlét, amely az iparág nemzetközi szereplői számára egy rendkívül exkluzív és professzionális megjelenési lehetőséget szeretne biztosítani. A kiállítás a verseny mellett motoralkatrész és -kiegészítők vására, workshopok, előadások és tuning show helyszíne is lesz egyben.

“Azzal, hogy a Big Bike Europe-ra költözünk, első alkalommal egy helyszínre összpontosíthatjuk a legszebb épített motorkerékpárokat, a legjobb egyedi alkatrészeket egy olyan környezetben, amely tökéletesen megfelel erre a célra. Ez egy olyan lehetőség, amelyet egyetlen motoros találkozón sem tudtunk volna megvalósítani.”  – mondta az AMD képviselője és a Világbajnokság programszervezője, Robin Bradley. Hozzátéve, hogy Európa legnagyobb kiállításaként a Big Bike Europe a nemzetközi custom alkatrész, kiegészítő- és tuning ipar számára egy különleges megjelenési lehetőség lesz.

“A motorosok olyan eseményeken szeretnek részt venni,amelyek közvetlenül kapcsolódnak a hobbijukhoz – az, hogy hogy néz ki a motorjuk, milyen kényelmes és hogy megy központi kérdés. A Big Bike Europe egy technikai és design expó lesz azoknak a motorosoknak a számára, akiket az egyedi építések érdekelnek.

Rengeteg olyan show létezik, ahol lehet venni pólókat, hideg a sör, vannak csajok és zenekarok, és ez tök jó, hiszen ezekre nagy szükség van – de olyan nincs köztük, amely kifejezetten az egyedi mérnöki teljesítményre fókuszál. Már a motorosoknak is különböző elvárásaik vannak.”

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

A háromnapos rendezvény a custom piac új expó formátumát valósítja majd meg. Az első nap, a péntek, május 10. egy meghívásos VIP rendezvény lesz a szektor résztvevői számára – dealerek, custom shop tulajdonosok, motorépítők, alkatrész- és kiegészítő kereskedők, tuning szakemberek, versenycsapatok és más fontos személyek számára.

A VIP napon első alkalommal rendezik majd meg a Nemzetközi Custom Konferenciát, és itt adjákmajd át az első Nemzetközi Motoros Ipari Díjakat, valamint a Motorépítő Európa-bajnokság első napja is ekkor lesz.

A Big Bike Europe a motorosok  és más érdeklődők számára a hét végén tart majd nyitva, és ezeken a napokon láthatják majd a Motorépítő Európa- és Világbajnokság díjátadó ceremóniáit is 2013 május 12-én.

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük