EseményekMotoros túra

Gerecse túra a Pannónia MGTSZ szervezésében

pannonia mgtsz gerecse tura 12Szép számban gyűltek össze a pannoniások és barátaik a Pannonia MGTSZ Gerecse túra találkozási pontján Biatorbágyon május 20-án.

48 motorral indultunk el a Pannónia MGTSZ szervezésében a Gerecsén keresztül a Neszmélyi Hajó Skanzent meglátogatni Hesszler Feri barátunk vezetésével, amit köszönünk neki. Útközben még csatlakoztak és ott is vártak ránk további barátok és ismerősök, így a végére 58 motor pihent az dunaparti árnyékban.

Helyben sütött hekkel vártak és a sör is hűtött volt, pár lépésre pedig egy rétes kuckó gondoskodott az erre járó vendégekről. Jó társaság, jó hangulat most is megvolt.

Le volt szervezve előre, hogy tárlat vezetést is kaptunk a tulajtól. Egy 28 évet hajókon szolgáló úr, Kiss János kalauzolt minket a hajózási történelem és gépészet egyedi és érdekes világába.

A tárlatvezetés nagyobbik része a ZOLTÁN nevű lapátkerekes vontató hajó gyomrában kialakított múzeumba volt, aztán átmentünk egy kazán házba, ahol a gépészeti részek lettek bemutatva. Ha bárki itt jár akár egyénileg, akár csoportosan óriási élmény, ahogy Jani bácsi meséli a hajók és hajózás történelmét. Ne hagyd ki!

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Jó társaságban gyorsabban megy az idő, mint szeretnék, haza fele kisebb csoportokban indultunk. Bobják Zoli kolléga tanácsára egy kis kitérőt tettünk, és Esztergomnál átgurultunk Szlovákiába, majd Letkésnél vissza.

Kitűnő nap volt ez is, mint a többi túrázós, a legközelebbire is várunk mindenkit szeretettel.

pannonia mgtsz gerecse tura 9pannonia mgtsz gerecse tura 9

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük