CsajokMotoros csajok

Garamszegi Melinda, aki a legtöbb szavazatot kapta

garamszegi melinda 1Napjaink

Közben eltelt hét év. A régi motorokkal nagyon keveset mentem (mindig csak a munka). Most egy 750-es NC-m van. Motoros barátaim unszolására választottam ezt a típust. Lássuk be igazuk volt. A kereskedő szerint valódi kalandmotor, nekem való. Május óta van meg (2016) és valóban rengeteg kalandban volt részem vele.

Szerettem volna 10 000 km-t menni az Encivel, de sajnos csak 8000 lett belőle. Sok szép helyen jártunk: Horvátország, Szlovénia, Olaszország, Ausztria, Mangart, Dolomitok, Grossglockner stb., meg persze kis hazánkban minden felé. Idén 20 000 km a cél.

Valóban sokat számít a rutinosabb motorosok ès a szakemberek tanácsa, akàr motortípus, akár stílusról legyen szó. Úgy érzem tűrhetően megtanultam motorozni. Továbbra is próbàlom fejleszteni a tudásomat.

Nagyon szeretek a ringre menni, róni a köröket, koptatni a lábtartót. Most màr a cuccolás (csomagolás) a legnagyobb gond. Mit vigyek magammal egy hosszabb túrára!? Az én pakkomban nincs helye haszontalan dolgoknak, mint láncspray, krova kulcs stb. Ezek vannak a fiúknál.

Aki csak teheti, van rá módja és lehetősége MOTOROZZON!!! Olyan feeling, amit csak akkor tudsz megérteni ha kipróbálod.

A motoros társadalom egy különleges szövetség, ha bármikor megállsz az út szélén – lehet, hogy csak telefonálni – két percen belül megáll egy másik motoros, hogy segítsen. Rengeteget tudnék még írni, de szerintem ennyi bőven elég.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Üdv minden mocisnak és leendő motorosnak!

 

Lapozz, ha kíváncsi vagy a naptármodellekre!

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük