EseményekMotorkiállítás

Első motoros kiállításom zöldfülűként – MotorBeurs Utrecht 2020

motorbeurs utrecht 2020 motorkiallitas 31Ha elèg az adrenalinbòl ès pihenèsre vàgysz, a 9-es csarnokban folytasd a kalandozàst! Ez a motoros utazàsok kànaànja. Több mint 60 stand közül biztos találsz megfelelőt szàmodra. Utazàs szervezès A-tól Z-ig, szàllitás, ùtvonalterv, egyèni vagy csoportos, Europàn
belül vagy kìvül minden földrèszre szervezhető tùràk.

Nèhànyan közülük: Inferno sikloernyőzèssel kombinalt motorostùra Franciaorszàgba, Motor Trails minden kontinensre szervezett túra, Isabenna Camping Spanyol motoros turàk, USA Harley -Davidson turàk Amerikàba, Horizon Motorreizen specialis utak Európán keresztül, Ug Motorbike különleges motoros tùra Ugandàba, Indiai tùràk gyönyörű tàjakon.

Még több motorkiállítás

Majd mindezt kipihenhetjük a hatalmas Classic Rock Café teraszàn egy hideg sörrel ès Hot-doggal.

motorbeurs utrecht 2020 motorkiallitas 34A motorèpìtèstől kezdve itt minden ès mindenki megtalàlhatò: alkatrèsz, ruhàzat, vèdőfelszerelès, kiegèszitő stb. MINDEN!

Èlmèny volt, hogy a modellek, amik engem èrdekeltek elèrhetők voltak pròba szempontjàbòl, de csalòdàs volt, hogy sok standnàl akkora tömeg volt ès kevès szakember, hogy kèptelensèg volt informàlòdni vagy “tesztelni” a modellt (Yamaha,Ducati).

motorbeurs utrecht 2020 motorkiallitas 42Az elektromos motorok nem vàltottak ki akkora èrdeklődèst, bàr volt 1-2 darab, ami meglepően tetszetős volt. A Zero DSR ZF 14.4 tùra motor volt az egyik meglepetès a paramètereivel. Vàrosi közlekedèsben 262 km, mìg pàlyàn 126 km-re kèpes a 69 lòerős, 190 kg-os gèpezet, aminek max sebessège 165 km/h. Nekem kifejezetten tetszik.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Sajnos sok kiàllìtó a motor közelèbe sem engedte a làtogatòkat, ami èrthető volt a motor èrtèkèt tekintve. Jövőre kicsit felkèszültebben indulok neki ùjra, mert a tesztvezetèsre előre kell regisztràlni, ès kismilliò ember van.

Aki teheti egyszer mindenkèpp làtogasson el ebbe az igazi Földi Paradicsomba!

motorbeurs utrecht 2020 motorkiallitas 43

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük