HírekMotorokMotorozás

Élő szövet a fémvázon: Motoros élettan tréning az And Ride Garázsban

Az utóbbi időben mindenféle érdekes előadásokat szervez Brigi a nagytarcsai ipari parkban lévő And Ride Garázsba. Egy ilyen előadásból nőtte ki magát az a Motoros Élettan tréning, aminek két egymásutáni hétvégén is részese lehettem.

A tréning megálmodói Lőrincz Szilvia és Horváth Kata. Előbbi, mint aktív motoros, utóbbi, mint a workshop vezetője szerepel az új “vállalkozásban”.

Korábban már mindkettőjükkel találkoztam, hiszen Szilvi a HUMDA tréningjein szervezőként szerepelt, Kata pedig balesetvédelmi előadásokat tartott ezeken az ingyenes programokon. A saját tematika ötlete akkor született meg, amikor egy rendezvényen rosszul lett egy motoros, és úgy tűnt, kevesen tudják, hogy mit is kellene ilyenkor csinálni.

Mivel Schön Brigi az And Ride Garázs klubhelységét szívesen tölti meg télen is motorosokkal, adta magát az ötlet,hogy akkor legyen egy élettab előadás is. Az ötletet tett követte, és az előadásra meglepően sokan voltak kíváncsiak. Innen már egyenes út vezetett odáig, hogy először egy kétszer két órás, majd egy egyszer három órás workshopra elegendő anyagot állítsanak össze.

A tematikában olyan hasznos információk vannak, mint hogy:

  • Miért fáj a hátad motorozás közben?
  • Miért görcsölnek be az izmaid?
  • Hogyan készítsd fel a tested a motoros szezonra?

A cél az, hogy a motorosok minél tudatosabbak legyenek, és ezáltal még élvezetesebbé és balesetmentessé váljon a motorozás.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book
Száguldó hatások motoros élettan tréning az and ride garázsban

A következő élettan tréning időpontját megtalálod a Facebook csoportban. Ha pedig kíváncsi vagy MoncA izlandi motors túrájára, akkor Brigiék 2024. március 9-én várnak az And Ride Garázsba.

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük