HírekMotorbemutatóMotorok

A Vespa kihasználja a sárkány erejét

Az idei holdújév alkalmából a Vespa bemutatta a kifejezetten a Sárkány évére kifejlesztett Vespa 946 Dragon modelljét. A limitált, 1888 darabos példányszámban kapható modellt egy élénk smaragdzöld sárkánymotívum díszíti, amely körbe-körbe kígyózik a fényezésen.

Egy legenda. Egy mítosz. Egy ikon. Az örökség és az avantgárd, az ősi hagyomány és a modern mesteri tudás egyesül zökkenőmentesen ebben a limitált kiadású Vespa 946 Dragon robogóban és az exkluzív Varsity Jacket modellben.

A Vespa, az olasz életstílus és a szabad szellem időtlen ikonja új korszakot nyitott, amikor a Sárkány éve tiszteletére bemutatja az exkluzív, limitált kiadású Vespa 946 Dragon-t és a hozzá illő varsity dzsekit.

A Vespa a jellegzetes olasz éllel az utakra viszi a sárkány erejét, amely egy mitológiai lény, amely páratlan erővel bír, és a jólét előjelének számít. A Holdújév alkalmából Hongkongban megrendezésre kerülő eseményen bemutatott modell arany színben jelenik meg egy zöldsárkány motívummal, hiszen a sárkány páratlan erővel bír, és a jólét előjelének számít.

Vespa 946 Dragon a sárkány évére

Az Olaszországban kézzel készített és a legmodernebb technológiát kihasználó Vespa 946 Dragon merész formatervezése a kultúrák, az innováció és a kifinomultság találkozását jelzi, és az energia és az erő határozott érzését sugallja.

A bevezetés megünneplésére és a Holdújév tiszteletére a Vespa kiadja első divatcikkét is. Az exkluzív Dragon Varsity Jacket az ikonikus robogó legendás státuszát ünnepli, és a stílus és az örökség jellegzetes kombinációját tükrözi.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book
Vespa 946 Dragon a sárkány évére

A Vespa 946 Dragon formatervéből merítve a bordázott gyapjú és nappabőr ujjú varsity dzseki sárkány motívumot tartalmaz smaragdzöld színben, valamint nyomatokat és hímzéseket a bal zsebén és a hátlapon. A kabát előlapján a Vespa ikonikus V monogramja látható egy ősi kínai közmondás kíséretében.

Az exkluzív kollekció, amely csúcsminőségű anyagokból készült, innovatív és luxus részleteket tartalmaz.

Páros motoros karkötők a CsamShopban

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük