CsajokHírekMotoros divat

Y.10 a városi nyitott bukósisak a NEXX-től

A portugál gyártó, a NEXX Helmet bemutatta legújabb termékét: a Nexx Y.10-et. Ez a sisak egy városi “JET”, amely az egyik legjobb védelmet nyújtja. A konkrét védelem mellett igazán stílusos, és a divat szerelmeseinek is örömet fog okozni.

A NEXX szerint a szigorú új ECE 22-06 homologizációs szabványoknak megfelelő és azokat meghaladó, nagy ütésállóságú héjtechnológiája megerősíti, hogy ez az egyik legbiztonságosabb nyitott motoros sisak a piacon. Az Y.10 modell valamennyi sisakváltozata kompakt és nagy ütésállóságú “Polyfusion” héjtechnológiával készül két héjméretben.

“A hosszú, széles napellenző törhetetlen PC Lexanból készült, ami a sisak belsejében a nyitottság és a tágasság fokozott érzetét kelti – a szabadság érzését, amely ideális a városi közlekedési körülmények között. Az újonnan tervezett, integrált, enyhén sötétített napellenző kiváló perifériás látást és kiváló védelmet biztosít az intenzív napsugárzás és a vakító fény ellen. A lencse szélén található finom fogantyú segítségével manuálisan kihúzható vagy behúzható”.

NEXX Y.10 Artville jet városi bukósisak

A NEXX Y.10 aktív szellőzőrendszer minden körülmények között lehetővé teszi a sisak belsejében az optimális klímaszabályozást, és egyes Y.10 változatok beépített felső szellőzőnyílással rendelkeznek, amely egy kétszintű mechanizmussal szabályozható, hogy a városi mobilitás igényeihez igazodva szabályozza a friss levegő mennyiségét.

Az antibakteriális és izzadásgátló kezeléssel ellátott, fekete, lélegző anyagból készült belső párnázat teljesen levehető, így könnyen eltávolítható és tisztítható. A karcsú forma szemüvegviselők számára is alkalmas. Az Y.10 alapfelszereltségként legfeljebb 45 mm-es hangkészlettel rendelkező univerzális Bluetooth kommunikációs rendszerek befogadására alkalmas, és kompatibilis a vezető robogók legtöbb ülés alatti tárolóhelyével.

NEXX Y.10 eagle rider jet városi bukósisak
  • További jellemzői közé tartozik a mikrometrikus csat.
  • A homologizáció ECE/22-06, DOT FMVSS 218 és NBR-7471.
  • Az Y.10 súlya 1225 g +/- 50 g (külső pajzzsal ellátott változatok) és 1025 g +/- 50 g az Y.10 CORE és ARTVILLE modellek esetében külső pajzs nélkül

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük