MotorbemutatóMotorok

Elnyelik a csomagokat

altA BMW új, maxi robogói a személyes igényeinkhez igazodnak, és rendkívüli a tárolási kapacitásuk.

A C 600 Sport és a C 650 GT típusú gépek leendő vásárlói feltehetik maguknak a kérdést, vajon melyik modell illik leginkább a vágyaikhoz, elképzeléseikhez.

 Akik kénytelenek sok csomagot szállítani, vagy rendszeresen nagyobb távokat tesznek meg, valószínűleg a C 650 GT-t fogják választani. A BMW „túra-robogója” nagy tárolókapacitással, két fő részére teljes értékű túraképességgel, igényesen kárpitozott üléssel és a vezető számára állítható háttámlával készül.

Az ülés alatti nagyméretű rekeszekben 60 liternyi poggyász fér el, a többi csomagot a farrészen elhelyezett bal- és jobb oldali tárolókban, a lábtér első részében vagy a baloldali, zárható tartóban lehet elhelyezni. A C 650 GT-ben akár két teljes méretű bukósisak is elfér, a tárolóba a C 600 Sporthoz hasonlóan ülés alatti belső világítás is került.

A motor hátsó részébe épített Flexcase rendszer innovatív megoldásának köszönhetően a C 600 Sport rajongói sem fognak csalódni a motor pakolhatósági lehetőségeiben. Noha a C 600 Sport hátulja rövidebb és sportosabb a GT-nél, e maxi robogó tervezői egy világújdonságot jelentő integrált raktér-koncepcióval álltak elő, amit kibővítve megnő a kihasználható hely, ahol akár egy további sisak is elfér.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Az úgynevezett Flexcase rendszer lényegében egy bővítményt tartalmaz, ami a C 600 Sport hátuljáról lenyitva lehetővé teszi, hogy parkolás közben még több csomagot hagyjunk a járműben. A BMW Motorrad által szabadalmaztatott megoldás kevlár-alapú, nagyon erős, rugalmas anyagból készül, így flexibilis, de mégis lepergeti a szennyeződéseket és a vizet.

Parkolás idején a C 600 Sport vezetőjének és utasának nem kell magával vinnie a sisakját. Bár a Flexcase-t út közben visszazárva kell tartani, az ülés alatt így is marad elég hely egy bukósisak és egy pénztárca, vagy pedig egy bevásárlótáska számára. A rendszer révén a motorosok a karcsúbb, és keskenyebb C 600 Sportot választhatják, megtartva annak lehetőségét, hogy biztonságosan a sport-robogóban hagyják dolgaikat, miközben napi ügyeiket intézik.

További csomagok szállítására természetesen mindkét modell felszerelhető hátsó csomagtartó vázzal, topcase-szel és egy, a lábaknál elhelyezendő konzoltáskával – ez utóbbi 12 literrel növeli meg a tárolókapacitást.

Örömhír azoknak, akik máris beleszerettek valamelyik modellbe, hogy már megrendelhető a szalonokban április 14-én bemutatkozó két új BMW nagyrobogó. A sportos motorozási stílusú vásárlók igényeit kielégítő C 600 Sport alapára regisztrációs adóval bruttó 3 296 000 Ft, míg a kényelmet és a túraalkalmasságot előtérbe helyező motorosok számára készített C 650 GT 3 392 000 Ft-tól vásárolható meg a BMW Motorrad hazai márkakereskedéseiben.

altaltaltaltaltaltalt

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük