EseményekHírekMotorokMotoros túraMotorozás

Elindult a regisztráció az idei Mentőmotoros Napra

7. Mentőmotoros NapMivel már egy ideje feloldották a koronavírus világjárvány miatti korlátozások egy részét, és lehet 500 fő alatti rendezvényeket tartani, a Magyar Mentőmotor Alapítvány augusztus 8-án 7. alkalommal is megrendezi a Mentőmotoros Napot.

A rendezvény, ami egy közös motorozás a mentőmotorosokkal, idén is ingyenes lesz a Miniszterelnökség és a Bethlen Gábor Zrt. támogatásának köszönhetően. A részvétel viszont regisztrációhoz kötött. Regisztrálni pedig augusztus 4-ig lehet majd.

A Magyar Mentőmotor Alapítvány a következőket írja:

“Az idei végigizgult év után végre elkezdhetjük a 7. Mentőmotoros Nap szervezését. Idén egy kicsit módosítunk, a túrának is lesznek meglepetés elemei, és a helyszínen is új programokkal várunk Titeket.

A gyülekezés időpontja a szokásos: augusztus 2. szombatja (azaz augusztus 8.), 8.30, Budapest, Hősök tere.

Idén Királyrétre motorozunk együtt, a becsületkasszás közös ebéd és a tombola megmarad a hagyományos programból, a mentési bemutató helyett azonban kitaláltunk nektek valami interaktívabb, izgalmasabb programot.

Szálláslehetőség a tavalyihoz hasonlóan idén is adott, a fő helyszínen a szabadban tudtok sátrazni (800Ft/sátor, létszámtól függetlenül), vagy – korlátozott számban – a turistaházban foglalható ágy 800 forintos áron fejenként, “tábori körülmények között”, amennyiben a helyszínen pihennétek ki a nap fáradalmait!

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

A programok előreláthatóan késő délutánig, 17-18 óráig tartanak, ha megoldható, így tervezzetek!

Várunk Titeket szeretettel augusztus 8-án!”

Regisztrációhoz kattints erre a linkre!

Nézd meg ezt a videót a tavalyi, 6. Mentőmotoros Napról!

Ha nincs motorod, vagy 125 ccm alatti géped van csak, vagy egyedül vagy és szívesen vinnél utast, a rendezvény oldalán most egymásra találhattok, hogy senki ne maradjon ki a buliból!

Páros motoros karkötők a CsamShopban

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük