EseményekHírekMotorkiállítás

Egy új korszak hajnala – az INTERMOT évente kerül megrendezésre 2024-től kezdve

Egy új korszak hajnala - az INTERMOT évente kerül megrendezésre 2024-től kezdve

Az éves ciklusra való áttérés mellett az INTERMOT új időpontra is változik: először Köln ad otthont Németország legizgalmasabb motoros vásárának télen, december 5-től 8-ig. Tökéletes időzítés ahhoz, hogy a következő tavasszal remekül induljon az új motoros szezon – elvégre sok vásárlási döntés az év vége felé születik.

Az INTERMOT-on kiállított új modellekkel nem csak megnézni, hanem ténylegesen megérinteni és személyesen megtapasztalni is lehet őket. Az INTERMOT-on a motorkerékpár- és robogógyártók és -importőrök csapatai kéznél lesznek, hogy tanácsokkal szolgáljanak, és segítsenek mindenkinek megtalálni álmai motorját, és természetesen a megfelelő kiegészítőket mind a motoros, mind a jármű számára!

Mindezzel a Koelnmesse – az INTERMOT szervezője – és a rendezvény koncepcionális támogatója, a Német Motorkerékpár-ipari Szövetség (IVM e.V.) célja, hogy a szakmabelieknek és a végfelhasználóknak minden szükséges információt, valamint egy teljesen új módját kínálja a karácsony előtti időszak és a vele járó vásárlások élvezetének. Természetesen az évszakhoz igazodó rendezvényprogram is lesz.

A négynapos rendezvény új koncepciója már a regisztráció hivatalos megnyitása előtt megnyerte a piac olyan jelentős szereplőit, mint a BMW Motorrad Germany, a Kawasaki Motors Europe N.V. és a Yamaha Motor Europe N.V., amelyek már bejelentették részvételüket.

Koelnmesse – ipari szakvásárok a mobilitási szegmens számára: A Koelnmesse rendezi az INTERMOT, a THE TIRE COLOGNE és a polisMOBILITY, a mobilitási szegmens három nagy nemzetközi szakvásárát, amelyeknek a kölni (Németország) vásárközpontja ad otthont. A gumiabroncsok és kerekek mellett a THE TIRE COLOGNE a gépjárművek szervizeléséhez és a gumiabroncs-felszerelő központok felszerelésére összpontosít, és a gumiabroncsok újrafutózásához, valamint a régi gumiabroncsok újrahasznosításához és ártalmatlanításához szükséges termékek és szolgáltatások átfogó választékát mutatja be.

Az INTERMOT a motorizált kétkerekűek kiállítása, és bemutatja az elektromobilitás, a kiegészítők, a ruházat, az alkatrészek, a testreszabás, a túra- és műhelyfelszerelések legfontosabb újdonságait. A legújabb formátumú polisMOBILITY megmutatja, hogyan lehet és kell a városi mobilitást a jövőben megtervezni. A rendezvények központi, nemzetközi üzleti platformként szolgálnak, és gondosan célzott megközelítéssel hozzák össze az iparágat, hogy bemutassák a legújabb termékeket, fejlesztéseket és innovációkat.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Páros motoros karkötők a CsamShopban

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük