HírekKultúraMotoros film

Itt a Motorosok magyar nyelvű előzetese

Motorosok The Bikeriders motoros film

Kell még egy kis türelem, mire megérkezik az idei év legkeményebb motoros filmje a magyar mozikba. Az új dátum 2024. június 20, de itt a magyar nyelvűelőzetes.

Szeptemberben még arról adtunk hírt, hogy 2023 december 1-én megérkezik a mozikba az eredetileg The Bikeriders címen futó amerikai motoros film. Aztán a bemutató csúszot, és az új dátum 2023. június 20. Jeff Nichols várva várt filmjének, a The Bikeridersnek a bemutatója a színészek sztrájkja és emiatt a promóciós és reklámtevékenységekben való részvételük korlátozása miatt módosult.

A dráma, amelyben Jodie Comer, Austin Butler és Tom Hardy elismert színészek játszanak, eredetileg december 1-jén került volna a mozikba. A film már több őszi filmfesztiválon is szerepelt, többek között a Telluride Filmfesztiválon mutatták be, és hamarosan a Chicagói Nemzetközi Filmfesztiválon is vetítik.

A The Bikeriders az első film, amely a december 1-3-i hétvégére igazította a bemutató dátumát, pedig az Egyesült Államokban a hálaadást követő időszak hagyományosan az egyik legcsendesebb hétvége a filmipar számára. Motoros film lévén azonban nem lett volna rossz ez az időpont, hiszen az északi félteke motorosai ebben az időszakban már eléggé ki vannak éhezve a motoros dolgokra, így a filmekre is.

A film Danny Lyon azonos című könyvének adaptációja, és egy 1960-as évekbeli chicagói motoros klub történetét dolgozza fel. A szereplőgárdában a Killing Eve és Az utolsó párbajban nyújtott kiemelkedő alakításairól ismert Jodie Comer mellett Austin Butler, aki Elvis alakításával a kritikusok elismerését is kivívta, valamint a Mad Max: Fury Road és A bosszúálló című filmekben nyújtott szerepeiről ismert, fékezhetetlen Tom Hardy is kivételes tehetség.

Az elbeszélés egy évtized alatt bontakozik ki, ahogy a Vandals egy helyi chicagoi klubból nagybefolyású MC-vé fejlődik. A dráma Kathyt, Benny és a klub rendíthetetlen vezetője, Johnny (Tom Hardy) között bontakozik ki. Ugyanis ahogy telnek az évek, Kathy megküzd a kihívásokkal, amelyekkel férje zabolátlan szellemiségét és Johnnyhoz való rendíthetetlen hűségét kell elviselnie, akivel intenzív versenyt érez Benny figyelméért.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Az élet a Vandalsban egyre nehezebbé válik, ami arra kényszeríti Kathyt, Bennyt és Johnnyt, hogy szembenézzenek a klubhoz és egymáshoz való hűségükkel kapcsolatos nehéz döntésekkel.

A Motoroso kötelező darab lesz a filmrajongók, a motorrajongók, és azon nők számára, akik kíváncsiak rá, hogy mivel jár az, amikor egy nő egy zabolátlan, lázadó szellemű motorossal esik szerelembe. Sajnos hogy ezt megtudjunk, egészen 2024. június 20-ig kell várnunk.

Páros motoros karkötők a CsamShopban

Kattints ide: Motoros Film Adatbázis

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük