HírekKultúraMotoros film

December 1-én kerül a mozikba Jeff Nichols új filmje a “The Bikeriders”

The Bikeriders motoros film 2023 december 1-én a mozikban“A motorosok” című filmben olyan ismert színészekkel találkozhatunk majd, mint Tom Hardy, Jodie Comer és Austin Butler, akiket Jeff Nichols új filmjének főszerepére szerződtettek. A gyötrelmesen hosszú szünet után az elismert filmrendező egy motoros filmmel tér vissza a mozi világába.

Szerencsére már nem kell sokat várnunk Nichols visszatérésére, hiszen a műfajban sztárvendégekkel teletűzdelt visszatérése, a The Bikeriders már nemsokára itt van.

A 20th Century Studios 2023. december 1-jére tervezte a The Bikeriders megjelenését. A film világpremierje a Telluride Filmfesztiválon volt 2023. szeptember 2-án, olyan nagy érdeklődéssel várt filmek mellett, mint Alexander Payne The Holdovers és Emerald Fennell Saltburn című alkotása.

 

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

A The Bikeriders hivatalos trailere 2023. szeptember 6-án jelent meg, így a közönség először láthatta igazán jól a filmet.

Jeff Nicholsnak nem idegen a nagy sztárokkal való munka, de a The Bikeriders szereplőgárdája talán a leglenyűgözőbb, amit valaha is összeállított. Először is, Nichols filmográfiájának rajongói nem fognak meglepődni, ha megtudják, hogy a rendező ismét Michael Shannonnal fog együtt dolgozni, aki nemrégiben ismét eljátszotta a rajongók által kedvelt Zod tábornok szerepét a DC The Flash című filmjében. Shannon eddig minden játékfilmjében együtt dolgozott Nichols-szal, így ez lesz a hatodik közös munkájuk.

A Venom-franchise sztárja, Tom Hardy is csatlakozott a stábhoz, így a The Revenant című filmért jelölt színész újabb potenciális Oscar-díjra esélyes. Ugyanez vonatkozik a Dűne című filmre is: Part II sztárja, Austin Butler, aki az Elvisben nyújtott látványos főszereplése után épphogy csak elvesztette első legjobb színészi jelölését.

Az Emmy-díjas Killing Eve sztárja, Jodie Comer is a fedélzeten van, aki a Free Guy és Az utolsó párbaj után folytatja lenyűgöző játékfilmes sorozatát. Végül a motoros főszereplőkhöz csatlakozott az Indiana Jones és a végzet tárcsája sztárja, Boyd Holbrook és a The Walking Dead rajongóinak kedvence, Norman Reedus is.

Motoros Film Adatbázis a Csajokamotoron.hu oldalon

A stáblistán szerepel még Mike Faist (West Side Story), Damon Herriman (Volt egyszer egy Hollywood), Toby Wallace (A társaság), Emory Cohen (Brooklyn), Beau Knapp (The Nice Guys), Karl Glusman (A bálvány) és Happy Anderson (Bad Boys for Life).

Miről szól a The Bikeriders (A motorosok) című film?

A készülő film Danny Lyon azonos című újságírói fotókönyve alapján készül. Lyon regényét gyakran tartják az 1960-as évek motoros kultúrájának egyik legjobb dokumentációjának, sőt, még a témáról készült egyik leghíresebb játékfilmet, az Easy Rider-t is megelőzte.

A 20th Century Studios hivatalos szinopszisa a következő:

“A Danny Lyon ikonikus fotókönyve által inspirált “The Bikeriders” elmerül a 60-as évek motorosainak csupaszujjú, zsíros bőrű szubkultúrájának megjelenésében, érzésében és hangjaiban. Kathy (Comer), a Vandals erős akaratú tagja, aki egy Benny (Butler) nevű vad, vakmerő motoroshoz ment feleségül, elmeséli a Vandals egy évtizedes fejlődését, amely egy helyi klubként kezdődött, kívülállóként, akiket a jó szórakozás, a dübörgő motorok és az erős, szilárd vezetőjük, Johnny (Hardy) iránti tisztelet egyesített.

Az évek során Kathy mindent megtesz, hogy eligazodjon férje zabolátlan természete és Johnny iránti hűsége között, akivel úgy érzi, versenyeznie kell Benny figyelméért. Ahogy az élet a Vandálok között egyre veszélyesebbé válik, és a klub azzal fenyeget, hogy egy még baljósabb bandává válik, Kathy, Benny és Johnny kénytelenek döntéseket hozni a klubhoz és egymáshoz való hűségükről.”

A film egyik stábtagjának közösségi médiás posztja szerint a The Bikeriders forgatása hivatalosan 2022 decemberében fejeződött be. Míg a film a hírek szerint a nemrég befejeződött Cannes-i Filmfesztiválra tervezte a bemutatót, most úgy tűnik, hogy a film egy kicsit később kerül a mozikba, ez lehet a 2023 december 1-i dátum.

 

Forrás

 

Páros motoros karkötők a CsamShopban

Kattints ide: Motoros Film Adatbázis

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük