HírekKultúraMotoros film

Egy magyar motoros kaszkadőr nő is együtt dolgozott az On The Roam forgatásán Jason Momoával

On the Roam Jason Momoa motoros dolumentumfilm

Januárt 18-án kerül az HBO Max műsorára Jason Momoa motoros dokumentumfilm-sorozata, amelynek forgatásában egy magyar modell/kaszkadőr hölgy is segítségére volt.

“Kövesd Jason Momoa-t, ahogy beutazza az országot, és a művészetet, a kalandot és a barátságot hajszolja a kézművesség szemüvegén keresztül.” írja a HBO MAX ajánlója. Lesó Lilla a kaszkadörként dolgozó egykori modell megtette ezt (1:04:34-nél beszél erről), végigkövette 3 hónapon keresztül Jason Momát a dokumentumsorozat forgatásán, és a “vérét adta” azért, hogy a hollywoodi híresség sleppjével bandázhasson.

Hogy Lilla feltűnik-e majd a sorozatban, arról nem szól a fáma, de valószínűleg nemcsak emiatt lesz érdekes a történet. Momoa élvezetesen tudja átadni a motoros életérzést, miközben keresztül-kasul beutazza az Egyesült Álamokat, hogy találkozzon a legkülönbözőbb szakmákban dolgozó rendkívüli emberekkel, a kézművesektől és a motorkerékpár-gyártóktól kezdve a zenészekig és a sportolókig.

A sorozatot Jason Momoa és Brian Mendoza rendezte.

A doku-sorozat összesen nyolc epizódot tartalmaz. Az első két epizódot 2024. januárt 18-án adja a HBO Max streaming szolgáltató, majd onnantól minden héten két új epizód jelenik meg egészen a 2024. február 8-i évadzáróig.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Címlapkép: HBO Max

Páros motoros karkötők a CsamShopban

Kattints ide: Motoros Film Adatbázis

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük