fbpx

Csajbanda, Halloween és Dave Mustaine! Új horror!

halloween pussy trap kill2Halloween-ra időzítette új filmjét Jared Cohn, amely egy Kill Pussy Kill nevű lányzenekarról szól, akik feldühítenek egy gonosz, beteg pszichopatát, aki egy csapdákkal teli házba rakja őket. A filmben Dave Mustaine, a Megadeth frontembere is feltűnik!

Október 27-től játsszák az amerikai mozikban a Halloween Pussy Trap Kill! Kill! című horrort, amelyben többek között olyan nevek tűnnek fel, mint az Oscar-díjas Margaret O’Brien, Sara Malakul Lane, Richard Grieco, Demetrius Stear.

A csajok nagyon várják a Halloween-estét, hiszen pályafutásuk legnagyobb koncertjére készülnek. Sajnos útközben összeakadnak egy gonosz zsenivel, aki bosszúból a saját házába csalja őket, amely dugig van veszélyes, morbid csapdákkal.

Három szoba és a feladat: ahhoz, hogy a szobákon átjuthassanak és túléljék ezt az egészet, valakinek mindig meg kell halnia…

A trailert elnézve, a szivárvány minden színébe öltözött csajok csak még extrémebbé teszik a horrorfilmet.

halloween pussy trap kill

Forrás: Rockbook
Fotók: Cleopatra-Entertainment.com, Loudwire, Youtube

Nézd meg az előzetest!

Dave Mustaine Megadeth Halloween Pussy Trap KillDave Mustaine Megadeth Halloween Pussy Trap Kill

Lepd meg a szerelmed egy páros motoros karkötővel Valentin napra!

Kattints ide: Motoros Film Adatbázis

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x