CsajokKiemeltNői motoros nap

Egy hónap múlva ünnepeljük a 18. Nemzetközi Női Motoros Napot

Pontosan egy hónap múlva 2024 május 4-én reményeink szerint minél több motoros nő motorra pattan, hogy így ünnepelje meg a Nemzetközi Női Motoros Napot immár 18. alkalommal. Te is részt veszel?

A Csajok a motoron közössége egy évvel az alapítás után, 2007-ben csatlakozott az akkor még csak Kanadában megrendezésre kerülő női motoros naphoz. Egy év múlva az esemény nemzetközi lett, hiszen a világ minden táján örömmel csatlakoztak a motoros nők ehhez a kihíváshoz, amikor semmi mást nem kell tennünk, csak motorozni. Azt pedig mindannyian szeretünk.

Idén sem lesz ez másként. A motorozó nők a motorozás minden stílusában képviselik magukat ezen a napon. Nem számít, hogy kezdő vagy haladó motoros vagy, robogóval vagy sportmotorral jártsz, netán utcán nem is ülsz fel csak versenypályán használod a járgányod, ezen a napon mindenképp pattan nyeregbe az eseményt fémjelző felhívás szerint: Just Ride! vagyis Csak Hajts!

Magyarországon ugyanúgy,ahogy a Világ többi részén szintén motorozni fogunk ezen a napon. Hogy hova, az még rejtély… egyelőre nincs előre megszervezett program. Várom az ötleteket, hogy menjünk-e együtt valahova vagy mindenki motorozik magában. Ha a városodban szervenél egy közös motorozást a környékbeli csajoknak, hajrá! Az eseményt írd be az eseménynaptárunkba vagy írd ki a Facebook csoportba, hogy minél többen csatlakozzanak!

Ami biztos, hogy május 3-án a Hungaroringre megyünkvezetéstechnikai tréningre, ahol 60 motoros nő vehet részt egy ingyenes oktatáson a Pest Vármegyei Balesetmegelőzési Bizottság és a Hungaroring Motoros Akadémia jóvoltából. Egyelőre minden hely betelt, de figyeld a közösségi felületeinket, ha valaki lemondja, azonnal rá lehet majd ugrani az üres helyre.

Addig is motorozzatok sokat, hétvégére megint nagyon jó időt jósol a meteorológia.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük