fbpx

Csajos Pályázás a Pannónia-Ringen

Mi a programod július 19-én vasárnap délután? Bármit is terveztél érdemes megfontolni, hogy részt veszel az immáron hagyományosnak tekinthető csajos pályázáson, amely most első ízben a Pannónia-ringen kerül megrendezésre.

Vasárnap 16.30-18.00-ig másfél órán keresztül csak Hölgyek vehetik birtokukba a Pannónia-ring aszfaltcsíkját. A menet ára 10.000,- Ft. Ez a legjobb alkalom arra, hogy megbarátkozz a Pannónia-ring vonalvezetésével, kipróbáld magad egy olyan pályán, amit kifejezetten motorosoknak építettek.

Előzetes regisztráció nem szükséges, egy a lényeg éljetek a lehetőséggel, gyertek el!!! Jelentkezés a BR Organisation Kft. kihelyezett irodájában.

Te is részese lehetsz ennek az immáron hagyománnyá váló kezdeményezésnek. Várunk mindenkit, aki rendszeresen pályamotorozik, vagy próbálta már és ismét megtenné, vagy még soha sem próbálta, de úgy érzi, hogy nem hagyhatja ki, vagy még sok lehetőség van. A lényeg, most biztonságos körülmények között, nem félve a tömegtől, a harcos férfiaktól, vigyázva egymásra lehet ízlelgetni az íveket. Feltételek: motor (bármilyen típus, de legalább 125 cm3, robogó nem lehet), protektoros ruha, kesztyű, zárt sisak, csizma, gerincvédő is ajánlott.

Ne hagyd ki, mert idén már nem lesz másik szervezett csajos pályázás a Pannónia-ringen.

Ajánlom másoknak is
NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán, diplomamunkámat "A Magyarországon kapható motorkerékpármárkák image és a vásárlói attitűdök" címmel írtam. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x