HírekKultúraMotoros kép

A 2024-es év színe a PANTONE 13-1023 Peach Fuzz

A 2024-es év színe a PANTONE 13-1023 Peach FuzzEz a bársonyos, gyengéd barackszín, ami a PANTON választása alapján a 2024-es évünket fogja jellemezni számomra elképzelhetetlen egy motorokerékpáron vagy bármilyen motoros felszerelésen. Habár biztos lesz olyan gyártó, aki aki felül az év színe vonatra és azt mondha majd: “Fogd csak meg a söröm!”.

Milyen típusú szín a PANTONE 13-1023 Peach Fuzz?

A PANTONE 13-1023 Peach Fuzz a hivatalos leírás szerint “saját magunk és mások ápolása iránti vágyunkat tükrözi. Ez egy bársonyos, gyengéd barackszín, amelynek mindent átölelő szelleme gazdagítja az elmét, a testet és a lelket.

Olyan árnyalat, amely visszhangozza a közelség és kapcsolat iránti veleszületett vágyunkat, egy melegségtől és modern eleganciától sugárzó szín. Egy olyan árnyalat, amely együttérzéssel rezonál, tapintható ölelést kínál, és könnyedén hidat képez a fiatalos és az időtlen között.”

“A finoman érzéki PANTONE 13-1023 Peach Fuzz egy szívből jövő barackszín, amely a kedvesség és a gyengédség érzését kelti, a törődés és a megosztás, a közösség és az együttműködés üzenetét közvetíti. A PANTONE 13-1023 Peach Fuzz meleg és meghitt árnyalat, amely kiemeli a másokkal való együttlét vagy a csend pillanatának élvezete és az ebből fakadó menedék érzése iránti vágyunkat, a PANTONE 13-1023 Peach Fuzz egy új lágyság friss megközelítését mutatja be.” – szóval semmilyen szinten nem olyan, mint a motorosok, vagy a motorozás maga.

2024 ev panton szine 13 1023 Peach Fuzz 5 2024 ev panton szine 13 1023 Peach Fuzz 4 2024 ev panton szine 13 1023 Peach Fuzz 7 2024 ev panton szine 13 1023 Peach Fuzz 6 2024 ev panton szine 13 1023 Peach Fuzz 2 2024 ev panton szine 13 1023 Peach Fuzz 3 2024 ev panton szine 13 1023 Peach Fuzz 8

Akkor mégis miért a Peach Fuzz 13-1023 lett a Pantone 2024-es év színe?

“Az életünk számos területén tapasztalható zűrzavar idején egyre nagyobb szükségünk van a gondoskodásra, az empátiára és az együttérzésre, ahogyan a békésebb jövőről alkotott elképzeléseink is egyre erősebbek. Emlékeztetnek bennünket arra, hogy a teljes élet megélésének elengedhetetlen része, hogy jó egészséggel, kitartással és erővel rendelkezzünk ahhoz, hogy élvezhessük azt. Hogy egy olyan világban, amely gyakran a termelékenységet és a külső teljesítményeket hangsúlyozza, létfontosságú, hogy felismerjük belső énünk ápolásának fontosságát, és hogy a modern élet nyüzsgése közepette megtaláljuk a pihenés, a kreativitás és az emberi kapcsolatok pillanatait. [wpdiscuz-feedback id=”3anlxklpma” question=”Te el tudnád képzelni ezt a színt a motoros felszereléseden (sisakon, ruhán) vagy akár a motorkerékpárodon?” opened=”0″][/wpdiscuz-feedback]

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Miközben a jelenben navigálunk és egy új világ felé építkezünk, újraértékeljük, hogy mi a fontos. Újrafogalmazzuk, hogyan akarunk élni, nagyobb szándékossággal és megfontoltsággal fejezzük ki magunkat. Újra kalibráljuk prioritásainkat, hogy azok összhangban legyenek belső értékeinkkel, az egészségre és a jólétre összpontosítunk, mind mentálisan, mind fizikailag, és megbecsüljük azt, ami különleges – a barátainkkal és a családdal töltött idő melegét és kényelmét, vagy egyszerűen csak egy pillanatra időt szánunk magunkra.

A 2024-es év színe a PANTONE 13-1023 Peach FuzzEzt szem előtt tartva olyan színhez akartunk fordulni, amely a közösség és a másokkal való összefogás fontosságára összpontosíthat. A színnek, amelyet a 2024-es év Pantone színének választottunk, ki kellett fejeznie azt a vágyunkat, hogy közel akarunk lenni azokhoz, akiket szeretünk, és azt az örömöt, amit akkor érzünk, amikor megengedjük magunknak, hogy ráhangolódjunk arra, akik vagyunk, és csak egy pillanatra élvezzük a csendes, magányos időt.

Olyan színnek kellett lennie, amelynek meleg és barátságos ölelése az együttérzés és az empátia üzenetét közvetíti. Egy olyan szín, amely gondoskodó, és amelynek meghitt érzékenysége összehozza az embereket, és a tapintás érzését kelti. Olyan, amely tükrözte az egyszerűbbnek tűnő napok iránti érzésünket, ugyanakkor átfogalmazódott, hogy egy korszerűbb hangulatot jelenítsen meg. Olyat, amelynek szelíd könnyedsége és légies jelenléte a jövőbe emel minket.”

Címllapkép: grazvydas

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük