KultúraMotoros zene

Cult Devil a magyar The Cult tribute zenekar

cult devil 5A Cult Devil zenekart 2017-ben alapította az országos szinten ismert dobos Ragadics Csaba (Machine Mouse) és Orczy Rafael (ex-Head for the Sun) énekes.

Az alapítók célja már az első perctől az volt, hogy ne egy cover-, hanem egy tribute zenekart hozzanak létre, vagyis a “The Cult” slágereit autentikus hangzással szerették volna megszólaltatni. A zenekarhoz később csatlakozott Donka Richárd gitár (ex-Head for the Sun), Varga András gitár (ex-Steel Orange) és Basszusgitár – Riki Church (Junkies).

A The Cult egy 1983-ban alkult angol rock banda, amely a 1980-as évek közepén nagy népszerűségnek örvendett az Egyesült Királyságban post punk/ Gothic rock stílusával. Később, a ’80-as évek végén az Egyesült Államokban hard rock zenekarként sikerült befutniuk. Az évek során számtalan felállásban játszottak, de a két legstabilabb ember Astbury és a gitáros Billy Duffy, akik az együttes nótáit is szerezték. 

A magyar Cult Devil zenekar nem kis feladatot vállalt magára, mikor azt a célt tűzte ki maga elé, hogy Európa egyik legjobb Cult tribute zenekarává váljon. Hogy hogy sikerült nekik, azt ítéld meg te magad, nézd meg az első koncertfelvételt a zenekar debütáló bulijáról, a csepeli Route 66 baráti motoros clubból:

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

A zenekar tagjai:

  • Ének – Orczy Rafael (Head For the Sun,AudioslaveTop)
  • Szólógitár – Donka Richárd (Head for the Sun)
  • Ritmus gitár – Varga András (Steel Orange)
  • Basszus gitár – Riki Church (Junkies)
  • Dobok – Ragadics Csaba (Machine Mouse, Audioslave Top)

 cult devil 9cult devil 9cult devil 9cult devil 9cult devil 9cult devil 9cult devil 9cult devil 9

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük