CsajokTetkó a csajokon

Csak lézert ne!

Hat kezelés után – tehát elvileg már a vége felé – egyre kétségbeesettebb lettem, mert a festék még csak kissé halványabb lett és bevörösödött, de ott volt! Tehát csak álltam, nem kevés pénztől megszabadítva, eredménytelenül és összetörve, hiszen a tetoválás nem csak hogy ott volt, de még rondább is lett!

Hitemet elveszítve az eljárásban, már csak egy lehetőségem maradt! Egy plasztikai sebészhez fordultam segítségért, aki a budapesti klinikán hagyott pénz töredékéért, egy vékony, alig látható kimetszési heget ígérve vállalta a műtétet.

 

Sokat beszélgettünk és ő mesélt róla, hogy az effajta szépészeti klinikák (amiben én is csalódtam) túl könnyen ígérnek, és hajlamosak a kétségbeesett páciensek meggyőzésére és okos „lehúzására” is.

Orvosként tudja, hogy (bár függ a bőr alá juttatott festék minőségétől, mennyiségétől és színétől) az „örök” tetoválás nyomtalan eltávolítása a jelenlegi orvostudomány állása szerint lehetetlen!

Egy valami viszont igaz: ezekkel a hasonló gépekkel – mint megtudtam – a festéket (legyen színes, vagy fekete) el lehet tüntetni a bőr alól, de a tetoválás motívuma a bőrben marad!

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

És kérdem én: Kinek kellene az amúgy megutált, megbánt vagy megunt motívum „égési sérülésként” a bőrben (mert, hogy égésként marad meg)? Hát nekem nem kellett! Így döntöttem! És jól!

A sebészeti beavatkozás sikeres volt, eltűnt a számomra oly utálatos „bélyeg”. A heg szépen gyógyul és itt állva nyár elején, ennyi megpróbáltatás, és ennyi év után végre boldogan és elégedetten állok a tükör elé. Még fürdőruhában is!

A tanulság pedig kinek ez, kinek az. A rossz döntésemért nagy árat fizettem. Én csak annyit mondok, hogy nem minden arany, ami fénylik. De legfőképpen pedig nagyon gondoljuk meg, hogy mit és hova, hiszen örök életünkre viselhetjük a nyomát! Vagy így, vagy úgy!”tetovalas eltavolitasa lezerrel 1tetovalas eltavolitasa lezerrel 2

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük