fbpx

Csak lézert ne!

tetovalas eltavolitasa lezerrel 3Egy fiatal lány levelét szeretnénk közölni, aki megjárta a hadak útját, mert lézeres kezeléssel akarta eltüntettetni a tetoválását.

„Azért írok Önöknek, mert szeretném, ha minél többen megismernék a történetemet, és tudom – tapasztalatból –, hogy nagyon sokan járnak ebben a cipőben; mind nők, mind férfiak. Én pórul jártam, átvertek és bár a pénzem sosem látom viszont, szeretném, ha ez mással nem történne meg!

 

Mint oly sok fiatal lánynak: nekem is voltak rossz döntéseim serdülőkorom derekán. Az egyik ilyen a tetoválás volt. Az alhasamra esett a választás, egy nonfiguratív minta „ékeskedett” ott.

Pár évre rá elkezdett érlelődni bennem a megbánás. Nem tetszett már, utáltam, nem szerettem tükörbe nézni, viszont tényleges lépésre tavaly novemberben szántam el magam. Hozzá nem értő lévén, elkezdtem keresgélni az interneten valamiféle megoldás után. Minden áron meg akartam szabadulni tőle és minél gyorsabban.

Meg is „fizettem” érte! Egy elég neves budapesti klinikán ígérték a leghatékonyabb megoldást; nem sima, hanem egy speciális lézerrel (teljesen új Magyarországon) távolítják el a tetoválást VÉGLEGESEN!

Ígéretesnek tűnt. Még a magyarázat is: a lézer szétrobbantja a bőr alatt lévő festék részecskéket, ezáltal a szervezetben lévő faló sejtek (ilyenek is vannak) meg tudják emészteni az apró „darabokat”, tehát a természetes biológiai folyamat működésbe lép: a sejtek teszik a dolgukat.

Három hetente fél óra! Szenvedés! Mert, hogy az eljárás igenis fájdalmas! Fájdalmasabb, mint maga a tetoválás készítése! És nem utolsó sorban kb. 10x drágább is!!!

Csak vártam, tűrtem, és bíztam! Egy dolog éltetett: hogy meg fogok szabadulni tőle örökre! Nyolc kezelésre volt szükségem. Az ígéret, hogy nyárra el fog tűnni. Szorgalmasan járogattam is fel Budapestre – nem fővárosi lakos lévén.

 

Ajánlom másoknak is

Lepd meg a szerelmed egy páros motoros karkötővel Valentin napra!

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x