CsajokTetkó a csajokon

Szavazz szeptember legjobb tetkójára!

erika700Közeledik a hónap vége, ezért ismét eljött a szavazás ideje. Harmadik alkalommal lesz lehetőségetek eldönteni, kinek a tetoválása a legszebb, illetve ki nyerje az értékes ajándékokat.

A „Tetkó a csajokon” versenyre ebben a hónapban összesen 20 nevezés érkezett. A döntés ismét a ti kezetekben van. Mielőtt szavaznátok, nézzétek végig a képeket, érdemes!

Mostanra már augusztusi nyertesünk is kézhez kapta ajándékait, sőt részt vett az első megbeszélésen a tetoválásával kapcsolatban. Júliusi nyertesünk pedig már büszkén viseli az új tetkóját. A Tattoo magazin szakemberei valamint a Wild magazin szerkesztősége ismét választani fog egy-egy hölgyet címlapfotózásra a nevezők közül. És akkormég a legújabb meglepetésről szó sem esett.

Szeptemberi nyertesünk a következő cégek ajándékait veheti át:

Egy egyedi, Csajokamotoron.hu logót ábrázoló, Swarovsky kristályokból kirakott 170X70 mm méretű motorékszer a Crystal Design jóvoltából, 38 600 Ft értékben
10 000 Ft értékű vásárlási utalvány a Ticci Ruhaszalonba
10 000 Ft értékű vásárlási utalvány a Bázis Motor üzleteibe
10 000 Ft értékű fehérnemű vásárlási utalvány a Bad Flirt Kft.-től
10 000 Ft értékű tetoválás vagy piercing utalvány a White Horse tattoo üzletébe
10 000 Ft értékű ajándékcsomag a Csajokamotoron.hu-tól
Fél éves Wild magazin előfizetés
Különdíj: a Wild Magazin szerkesztősége által választott nevező részére egy címlapfotózás a magazinba.
Fél éves Tattoo magazin előfizetés.
Különdíj: a Tattoo Magazin szerkesztősége által választott nevező részére egy címlapfotózás a magazinba.

_

Kriszti

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Van egy tök jó tetoválásom a bal lapockámon. Ez a tattoo igazából egy eljegyzési ajándék. A páromnak is ugyan ez van és ugyan ott. Tavaly májusban lett megcsinálva.
Jelentése:
Kereszt – Hűség: örökké hűségesek leszünk egymáshoz
Vasmacska – Remény: örökké kitartunk egymás mellett, lehorgonyoztunk, mint egy hajó
Szív – Szerelem: természetesen az örök szerelem jelképe
Azóta már férjhez mentem, persze ahhoz a fiúhoz, akivel a tetoválást csináltuk. Sok mindenkinek tetszik a közös szimbólum ezért is gondoltam rá, hogy jelentkezek a versenyre.
Egyébként mi is nagy motoros vagyunk, minden hétvégén túrázunk vagy motorostalálkozón vagyunk. Én egyenlőre csak utas vagyok, de szeretnék vagány motoros csaj lenni egy szupi mocin.

Andzselina

Nekem ez a 3 tetoválásom lenne, ami teljes mértékben jellemez. Az Angel felirat azért, mert elég sokszor lehetett volna balesetem, balszerencsém más hibájából, de úgy néz ki, fentről vigyáznak rám. Az ördög pedig azért, mert egy kis vadóc emberke vagyok. Szeretem a kihívásokat, és amit eltervezek véghezvinni. A szögesdrót pedig figyelmeztetés, hogy nem kaphat meg akárki!!

Betty

Nekem 1 éve múlt, hogy megvan a tetoválásom, és én kifejezetten a nonfiguratív stílust szeretem! A 69-es szám nem félreértendő! Ez a csillagjegyemet ábrázolja, mivel tipikus rák vagyok!

Bori

Bori vagyok Budapesten lakom. Egyelőre még csak utasként szoktam motorozni, de ami késik nem múlik! Van a hátamon 2 polinéz stílusú tetoválás, az alsóban van egy lófej, nem kell magyaráznom miért. A felső egy nap motívum. Már megvannak a tervek a többire is, csak még a helyét nem találtam ki, de amint megvan a minta meglesz a helye is. Már nagyon várom!

Dedi

Az első képen szereplő tetoválás 2006-ban készült a bal bokámra, majd 2007-ben bővítésre került, mivel úgy éreztem ez még nem az igazi. Most már ki merem állítani, hogy igen, ez az, amit szerettem volna! Tattoo Mangában készült és nagyon büszke vagyok rá, olyan amilyenre vágytam, a legügyesebb ember munkája akit ismerek. A harmadik tetoválás a derekamon látható, de terveim szerint jövőre ez is bővülni fog.
Ha tetszik a tetkóm légyszi szavazz rám egyet!

Õzike

Erika


Kati

Gabó

A hátamon egy sárkány látható, a jobb lábamon honfoglalás kori minták, szóval minden képen én vagyok.

Moncsibe

Ez volt életem első tetkója és szeretném másoknak is megmutatni!

Csicsi

A tetoválásomról annyit, hogy 3 éves a szentem, és származásomat visszaeredeztetve terveztem a viking kelta egyveleget.

Donkay

Újabb képeket mellékelnék tetoválásaimról. Készült időközben újabb, bár még nem végleges… A jobb combomon lévő könyv erről szól: A bölcsesség nem állomás, ahová egyszer megérkezel. A bölcsesség maga az út; a te bölcsességed az, ahogyan utazol rajta. Aki túl sebesen vágtat, nem látja a tájat.

Réka

Az első kísérletem az 1999-ben készült, jobb felkaromon található non-fi karkötő. Ekkor voltam 19 éves, és már régóta szerettem volna valamilyen tetoválást, de még nem volt konkrét elképzelésem, úgyhogy ezt a tetoválónál választottam ki. Egy barátom, akinek mind a két karja, mind a két vádlija ki van varrva teljesen, ekkor figyelmeztetett, vigyázz, mert ha elkezded, nem tudod majd abbahagyni. Igaza lett, így 2001-ben elkészült a második non-fi a derekamra. Ehhez sokat nem tudok hozzáfűzni. Megtetszett és felvarrattam. De már vannak vele további terveim… Aztán jött a harmadik, a bal lapockámra az alvó sárkány. Ez egy könyv-illusztráció volt, lerajzoltam aztán magamra tetováltattam. Ez a kedvencem, olyan mint én. Sárkány, aki addig békés, amíg alszik…
Vannak még további terveim a hátamra, esetleg a nyakamra. Majd idővel…

Adrienn


Klári

Két tetkóm van, az egyik a vádlimon, a másik az ellentétes oldali vállamon. A „vádlis” egy szeptemberi napon született, nagy lendülettel, és kevés elképzeléssel, de mire a barátnőm karját televarrták (és elfogyott egy üveg Vilmos ) már meg volt az ábrám. Az ötletet egy újság adta, de a végeredmény egyedi lett – nonfiguratív alapon egy pentagram. Maga a háromszög a szent nőiséget jelenti, az istennőkultusz ősi jelképe.
A slusszpoén, hogy a párom nem tudott e merényletről a lábam ellen, így mikor meglátta, tartott velem egy rövid mosolyszünetet (3 nap!). Azóta már megbékélt vele, én pedig olyannyira megszerettem, hogy a következő (januári) alkalommal, mikor a húgomat kísértem el (mindenféle hátsó szándék nélkül, de tényleg) tetováltatni, akkor is rám ragadt egy.
Magát a rajzot már évek óta hordtam a pénztárcámban (egy Hugival közös barátunk rajzolta a kérésemre), csak nem találtam neki helyet magamon. Végül a Mesterrel egyeztetve úgy döntöttem, jó helye lesz a kis vizi állatkámnak a bal vállamon. (Egyébként a születési jegyem is rák.) Ezért már nem volt mosolyszünet, és a kedves is megszokta már. Sőt, néha mintha motyogna halkan olyasvalamit, hogy illik hozzám…
Én nagyon szeretem mindkettőt, egyenlőre nem tervezem újabb karcolat létrehozását, de sosem tudni mit hoz a jövő.

Áfonya

A tetoválásomhoz nem tudok sok magyarázatot fűzni, csak annyit hogy IMÁDOM!

Nébli

A száguldó csiga volt az első tetoválásom 9 évvel ezelőtt. Az én ötletem, a tetováló srác műve. A lábamon lévő tetkó csak 2 éve van meg. A versenyre a lányom rábeszélésére neveztem be.

Rita


Patrícia


Anita

 

achimkriszti 01 afonya278andzsel0042csicsi3dedy2007donkay003fritschkati 0136gabo02karpatireka 03nebli030szaborita 1229szolgapatricia1vitalianita 5239

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük