CsajokHírekMotoros divat

Ékszer két keréken

carekszer csamlogoSokunkban él a vágy, hogy egyediségünket megmutassuk a világnak. Folyamatosan keressük a formát, az eszközt, amely leginkább kifejezi igazi énünket.

Igyekszünk motorkerékpárunkat is úgy megválasztani, hogy ezt a törekvésünket támogassa, de legyen az bármilyen gyönyörű is, mégiscsak tömegcikk. Másnak is lehet pont ugyanilyen.

Semmi vész, itt a megoldás! A hibátlan csillogású Swarovski kristályokból készített MotorÉkszer tökéletes gyógyír a „bajra”, hiszen vele motorunkat olyannyira egyedivé és exkluzívvá varázsolhatjuk, hogy látványa mindenkit rabul ejt!

A különleges megjelenést biztosító díszítést ízlés szerint, a motorkerékpár bármely részére felrakathatjuk. A mintaválasztás lehetőségei határtalanok, hiszen választhatunk a több száz darabos alapkollekcióból, vagy bármilyen egyedi, akár „extrém” elképzelést megvalósíthatunk.

cd logoA lehetőségek tényleg végtelenek, hiszen az egészen kicsi, pár perc alatt felrakható ékszerektől az egészen extravagáns, teljes járműre kiterjedő komplett designig. Mindent meg tudnak valósítani a CrystalDesign cég munkatársai. A MotoÉkszer az optikai tuning legelegánsabb és legexkluzívabb formája.

Az éteri látvány kivételes minőséggel és rendkívüli tartóssággal párosul, hiszen a díszítések ugyanúgy állják az autómosást, mint az állandó rázkódást, a hőséget vagy a fagyot. Az ékszer így örök darab lehet.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

A lenyűgöző látvány azt sugallhatja, hogy a MotoÉkszer csak kevesek kiváltsága lehet, de ez tévedés. Tudva, hogy gyönyörű Swarovski kristályokból készül és minden egyes darab gondos kézimunka eredménye, a 10-30 000 Ft-os ár igazán barátságos. A MotoÉkszer ajándéknak is elsőrangú, hiszen segítségével igazi különlegességgel lephetjük meg szeretteinket.

Pataky Bea és a kristályos Street Bob

Azok számára, akiknek egyelőre nincs saját motorkerékpárja, az ékszerek lakberendezési tárgyak, belsőépítészeti elemek, notebook-ok, telefonok, vagy bármely más műszaki kütyü díszítésére is alkalmas.

A “Tetkó a csajokon” vetélkedő szeptemberi és októberi nyertese a többi ajándék mellett egy ilyen Swarovszki kristályokból kirakott, 170X70 mm-es méretű Csajokamotoron.hu MotorÉkszert is nyer 38 600 Ft értékben. Az egyedi, motoros hölgyek számára tervezett MotorÉkszer kollekció októbertől megvásárolható Webáruházunkban.

 

Nincs még vége, lapozz!

cd logo fk 01

MotorÉkszer – ilyet máshol biztosan nem talál!

A leggyakoribb kérdések:

Mi az a MotorÉkszer?

Gyönyörű Swarovski kristályokból kézimunkával elkészített motívum, amelyet a motor fényezett vagy üveg felületeire helyeznek fel.

Hova lehet feltenni a motorra?

Azt, hogy az adott minta hol mutat a legjobban, több dolog befolyásolja, és ezek együttese határozza meg, hogy végül hova érdemes felrakni: fontos, hogyan illeszkedik az MotorÉkszer formája és színe, az motor formájához és színéhez, mekkora a díszítendő szabad felületek mérete, ill. meghatározó a tulajdonos szándéka, miszerint inkább ő szeretné látni, vagy inkább mások lássák. A leggyakrabban használt helyek: sárvédő, tank, szélvédő plexi, tükrök, de bárhova, akár a felnire is rögzíthető.

Csak motorra lehet felrakni?

Nem, az ékszerek díszíthetnek még bukósisakot, hajót, notebookot, bútort, szanitert vagy akár interiort is, de egészen egyedi, exkluzív cégtáblák készítésére is kiválóan alkalmas.

Miért Swarovski?

A Swarovski kristályok önmagukban is csodálatosak, hiszen különlegesen ötvözik a kiváló minőséget, a szemkápráztató ragyogást, a kivételes eleganciát, a páratlan esztétikummal, de MotorÉkszer formájában még lenyűgözőbb a látványuk, hiszen az motor állandó mozgásával egészen különleges fényjátékot varázsolnak szemünk elé.

Milyen mintákból lehet választani?

Az MotorÉkszer motívumok választhatók egy folyamatosan bővülő mintakollekcióból, de egyedi elképzelések is MotorÉkszerré alakíthatók, akár egy rajz, vagy fénykép alapján.

Hányféle színű kristályból lehet választani?

Az egyedi igények tökéletes kielégítését szolgálja az alapban 13, összességében több mint 70 szín.

Hányféle méretű kristályból lehet választani?

Alapban 4, összességében 14 méretből, de a felhasznált kövek méretét a díszítendő felület mérete és a motívum mérete együttesen határozza meg.

Mennyire tartós?

Akár örök darab is lehet. Mit sem ér a szépség, minőség nélkül. Különösen igaz ez az MotorÉkszer esetében, hiszen nagyon komoly követelményeknek kell megfelelnie: bírnia kell az állandó rázkódást, a hideget a meleget, a motormosást.

Le lehet szedni?

Az MotorÉkszer alapvetően úgy lett megalkotva, hogy az az motor részévé váljon, ezért nagyon tartósnak kell lennie, de ha egyszer mégis le szeretnénk szedni, az is lehetséges, viszont fontos tudni, hogy az motorról visszabontott MotorÉkszer már nem használható fel újra.

Mennyibe kerül?

A lenyűgöző látvány azt sugallhatja, hogy az MotorÉkszer csak egy nagyon szűk réteg kiváltsága lehet, de ez tévedés. Annak ellenére, hogy az MotorÉkszer a gyönyörű Swarovski kristályokból készült, és minden egyes darab gondos kézimunka eredménye. Viszonylag sokak számára elérhető, hiszen a 10000-30000 Ft-os belépő ára egy szép motor árához képest szinte elhanyagolható összeg. Az MotorÉkszer ára a benne foglalt kövek számától és méretétől függ, kövenként 120-160 Ft.

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük