Hírek

BMW naptár győztes képekkel

bmwnaptar2008 012007. elején a BMW Motorrad pályázatot írt ki amatőr és profi fotósok számára, hogy összegyűjtse a világ leginspirálóbb motoros fényképeit és megjelentesse őket az interneten és 2008-as falinaptárának oldalain.

A BMW Motorrad nemzetközi enduro-portálján 2007. március és május között szerepelt a „World of the Enduro” (Az enduro világa) című fotóverseny, melyre meglepően sok, összesen 1.6 gigabyte-nyi fotó érkezett. Emellett számos papírfotó és film is érkezett a müncheni központba.

Három hónap válogatás után a BMW Motorrad munkatársai összeállítottak egy toplistát a 75 legjobb alkotással. Ezek felkerültek az internetre és a látogatók szavazással választhatták ki a 13 legjobb fényképet a 2008-as BMW Motorrad naptárra. (Egy-egy fotó minden hónapra és egy a címlapra.) A nyertes képek készítői egyenként 500 Eurós díjban részesültek.

A 13 nyertes fotó mindegyike szabadságérzetet és kalandvágyat sugároz, amiket csak az érezhet át, aki felül a motorjára és kilép az általa ismert határok közül. A sok-sok szavazásban résztvevő megmutatta, hogy a BMW Motorrad munkatársai és az enduro motorosok egyetértenek abban, mennyire fantasztikusak ezek a felvételek. A 2008-as naptárban sajnos csak 13 képnek jutott hely, de nem egy olyan kiváló felvétel érkezett, ami akármelyik motoros naptárban helyet érdemelne.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

A kiválasztott képeken olyan helyek láthatóak, mint a bolíviai Salar de Uyuni, a tunéziai Raumbasis Mos Eisley, a namíbiai Marienflusstal, az olaszországi Montefiorino, az új-mexikói Gila nemzeti park és az etiópiai Simien hegység. A 2008-as BMW Motorrad naptár mérete 58 cm x 53.5 cm és minden BMW motoros, fotós és képzeletbeli utazó falán jól fest majd.bmwnaptar2008 02

 

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük