CsajokTetkó a csajokon

Hogyan legyek tetováló, ha irtózom a vértől?

bloodEgy szakmát elkezdeni egyébként sem könnyű feladat, de ha valakinek le kell győznie az undorát, az ájulásra való hajlamát azért, hogy elérje az álmát, felkötheti a nadrágját. De mégis mit tegyen?

Mint már említettem, sokat kell azért küzdeni, tenni, hogy adott esetben tetováló legyen valaki.

A rajzolással töltött órák, a felszerelés beszerzése, ami nem olcsó játék, barátokon való gyakorlás, bekerülés egy szalonba, mentor-szerzés – sok történetet hallottam már a tetoválóktól, akikkel beszélgettem.

Olyannal viszont még nem találkoztam, akinek a vértől való undora állt volna az álmai útjában…

Úgy tudom elképzelni, ha magamból indulok ki, mert lever a víz, amikor pókot látok. Tisztában vagyok azzal, hogy úgy lehet legyőzni a félelmeinket, ha szembenézünk velük.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

De míg nekem elég lenne „csak” annyi, hogy összebarátkozzam egy kis pókkal és mondjuk kézbe vegyem, hát… Már most is libabőrös lettem, hogy írom ezeket a mondatokat…

Egy tetoválónak viszont élesben kellene gyakorolnia, hogy vért lásson és nem jó, ha elájul, miközben húzza a vonalat… Ugye érted?

Voltál már hasonló helyzetben? Hogyan oldottad meg? Szerinted mit tegyen, aki szeretne tetoválni, de nem bírja a vér látványát?

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük