fbpx

Hogyan legyek tetováló, ha irtózom a vértől?

bloodEgy szakmát elkezdeni egyébként sem könnyű feladat, de ha valakinek le kell győznie az undorát, az ájulásra való hajlamát azért, hogy elérje az álmát, felkötheti a nadrágját. De mégis mit tegyen?

Mint már említettem, sokat kell azért küzdeni, tenni, hogy adott esetben tetováló legyen valaki.

A rajzolással töltött órák, a felszerelés beszerzése, ami nem olcsó játék, barátokon való gyakorlás, bekerülés egy szalonba, mentor-szerzés – sok történetet hallottam már a tetoválóktól, akikkel beszélgettem.

Olyannal viszont még nem találkoztam, akinek a vértől való undora állt volna az álmai útjában…

Úgy tudom elképzelni, ha magamból indulok ki, mert lever a víz, amikor pókot látok. Tisztában vagyok azzal, hogy úgy lehet legyőzni a félelmeinket, ha szembenézünk velük.

De míg nekem elég lenne „csak” annyi, hogy összebarátkozzam egy kis pókkal és mondjuk kézbe vegyem, hát… Már most is libabőrös lettem, hogy írom ezeket a mondatokat…

Egy tetoválónak viszont élesben kellene gyakorolnia, hogy vért lásson és nem jó, ha elájul, miközben húzza a vonalat… Ugye érted?

Voltál már hasonló helyzetben? Hogyan oldottad meg? Szerinted mit tegyen, aki szeretne tetoválni, de nem bírja a vér látványát?

Ajánlom másoknak is

Lepd meg a szerelmed egy páros motoros karkötővel Valentin napra!

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x