HírekMotorokMotorozás

Billy Lane újra szabad

billy-lane3Az ismert motorépítő, Billy Lane szeptember 18-án fejezte be büntetésének letöltését, melyet egy 2006-ben okozott, halálos kimenetelű közúti baleset miatt szabtak ki rá.

Billy a börtönben töltött időt követően egy orlandó-i átképző központban vett részt munkaprogramban, melyet szeptemberben fejezett be. Ez a munkaprogram a büntetés része volt. Az ott töltött idő alatt jól alkalmazkodott a körülményekhez, a többi elítélthez, és a munka során jól kamatoztatta szerelői tudását.

A 44 éves sztár motorépítőt leginkább a Monster Garage és a Bike Build-Off sorozatokból ismerheti a nagyközönség. Igazi kultuszt teremtett munkásságával a motorkerékpár rajongók körében. Karrierje 2006. szeptember 5-én tört meg, mikor pick-up-jával egy 56 éves motorost gázolt halálra Melbourne Beach déli részén.

Az ítélet megszületése után 2009. augusztus 14-én kezdte el büntetésének letöltését. A hosszú rabság szeptemberben végre befejeződött, és Billy élete újra az őt körülvevő barátok, rajongók között folytatódhat.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Sokat köszönhet családjának, és azoknak, akik nyomon követték sorsát, támogatták, és várták szabadulását. Billy Lane tervei szerint újra nyitja üzletét Daytona Beach-en, így minden bizonnyal hamarosan hallunk róla, és az általa épített, egyedi gépekről.

billy-lane

billy-lane1

billy-lane2

 

Billy a börtönben töltött időt követően egy orlandó-i átképző központban vett részt munkaprogramban, melyet szeptemberben fejezett be. Ez a munkaprogram a büntetés része volt. Az ott töltött idő alatt jól alkalmazkodott a körülményekhez, a többi elítélthez, és az munka során jól kamatoztatta szerelői tudását.

 

A 44 éves sztár motorépítőt leginkább a Monster Garage és a Bike Build-Off sorozatokból ismerheti a nagyközönség. Igazi kultuszt teremtett munkásságával a motorkerékpár rajongók körében.

 

Karrierje 2006. szeptember 5.-én tört meg, mikor pick-up-jával egy 56 éves motorost gázolt halálra Melbourne Beach déli részén.

 

Az ítélet megszületése után 2009. augusztus 14.-én kezdte el büntetésének letöltését. A hosszú rabság szeptemberben végre befejeződött, és Billy élete újra az őt körülvevő barátok, rajongók között folytatódhat. Sokat köszönhet családjának, és azoknak, akik nyomon követték sorsát, támogatták, és várták szabadulását.

 

Billy Lane tervei szerint újra nyitja üzletét Daytona Beach-en, így minden bizonnyal hamarosan hallunk róla, és az általa épített, egyedi gépekről.

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük